A műsorvezetőnek megint nem sikerült tökéletesen a parkolás, most az Allee bejáratánál állt meg egy időre. Mint mondta, csak egy-két perc volt, így senki nem látta kárát. A történetről még egy Tolnay Klári sláger is eszébe jutott.

„Hajdú Péter megtanulhatta, hogy nem illik a rokkantaknak fenntartott helyre parkolni, ezért inkább a bejárathoz áll. Gratulálok........ (ha esetleg tévednék a tulajdonos személyében, előre is elnézést kérek)” – írta VP a Velvetnek, aki a budai Allee egyik bejáratánál lett figyelmes a celeb személyautójára. Mr. Frizbi tavaly decemberben vétett utoljára a parkolási szabályok ellen, akkor valóban rokkantaknak fenntartott helyre áll, de mint mondta, ebből senkinek nem származott kára, hiszen csak egy-két percig állt ott a kocsi.

Hajdú Péter, ahogy akkor, most sem tagadta a történteteket, sőt további részleteket is megosztott a körülményekről. „Korábban süteményt rendeltem Tornóczky Anita cukrászdájából, azért mentem az Allee-ba. Anita telefonon navigált, mert nem vagyok ismerős a környéken. Mondta, hogy menjek egy kört, és utána forduljak be. Ott egy táblát láttam, behajtani tilos, kivéve célforgalom. Egy pillanat alatt egy dísztéren találtam magam. Kitolatni nem tudtam, a mélygarázsba pedig itt nem lehetett lehajtani. Kiszálltam, felmarkoltam a süteményt, és már mentem is. Pár percet állhattam csak ott” – mondta a műsorvezető, akinek javasoljuk, hogy mindenképpen keressen magának új mitfahrert. Ezt követően Tolnay Klári egyik slágerét idézte fel, talán olvasóinknak, talán vigasztalásul.