A glammodell huszonnyolc éves koráig akar férjhez menni, de azt se bánná, ha ez előbb történne meg, akár már idén nyáron. A meglehetősen tehetős pókeres-bróker, Kaló Dénes viszont csak somolyog, vagy éppen dühöng, amikor az esküvőről kérdezik.

A Juj.hu a Szinglik éjszakája című film premierjén szedte ki Zimány Lindából, hogy nem bánná, ha már elvenné Kaló Dénes bróker/pókeres, akivel immár nyolc hónapja éldegél békés egyetértésben. Kaló Dénes állítólag ritkán mutatkozik Zimány oldalán, de ez azért nincs teljesen így, csak igyekszik a rendezvényeken háttérbe szorulni.

Tökéletes pár

Igazából érthetetlen, hogy ilyen partnerrel és másodhivatással hogyan akar kimaradni a celebvilágból a bróker, de ezt szeretné. Erre enged következtetni, hogy nem nyilatkozik, sőt a Velvet érdeklődésére egyenesen közli, hogy nagyon rossz vicc, hogy bennünk ilyesmi egyáltalán felmerült, szerinte Linda a celeb, őt kell ilyesmiről faggatni, igaz, Zimány aligha tud arról beszélni, mikor veszi el a férfi.

Pedig Kaló, ha nem is celeb, közszereplőnek közszereplő, hiszen nemcsak, hogy igazi glammodell a csaja, de ő maga is egyre gyakrabban látható képernyőn. Például indult az Unibet Pókermilliomosában számos celebbel, olyan hírességekkel ült egy asztalhoz, mint Dammak Jázmin, Lakatos Márk és Nánási Pál, így el lehet róla mondani, hogy Tóth Richárd - Polgár Krisztina Miss Earth Hungary volt barátja – után ő a leghíresebb magyar pókeres, aki pörög a celebek között.

Kaló amúgy híresen jó játékos is, hiszen kétszeres EPT Monte Carlo-i második helyezésével sokáig vezette a magyar játékosok pókerbevételi listáját.

A félmosoly az fél igen?

Vajon hogy dönt Kaló Dénes?

A Juj.hu videóján a férfi inkább csak egy félmosollyal hallgatja, ahogy a szőke Twitterkirálynő arról beszél, hogy ebben a mai világban nagy szerencse, hogy sikerült egy olyan társat találni, mint ő, így ha a férfi is úgy gondolja, idővel esetleg komolyabbá is fordulhatna a kettejük közti viszony. Azt is megtudjuk, hogy szerencsére egyiküknek sincs olyan rossz tulajdonsága, amit ne lehetne elviselni. Igaz még alig egy hónapja, hogy együtt élnek. Most, hogy Zimány a Hot!-ban esküvői ruhában mutogatja magát még az is lehet, a pókerjátékos idén oltár elé viszi, aztán majd eldönti celeb lesz-e vagy sem.