Bár nem nagyon bírja a szagukat, azért boldogan beteszi a lábát a turkálóba, sőt még vásárolni is szokott.

Bár néhány hónapja Dukai Regina kijelentette, hogy az ottani ruhák büdösek, most azért felszerelkezve legjobb barátnőivel, és az RTL Klub Reflektor című műsorának stábjával elment, hogy felpróbáljon egy csomó turkálós ruhát, és bebizonyítsa, nem kell méregdrágának lennie egy felsőnek ahhoz, hogy jól nézzen ki az ember.

Kinek van több turkálós cucca?

A nép általában valamiért más típusú boltokban szokta ugyan látni a focistába szerelmes celebet, hétköznapjain ezek szerint inkább dögös farmerben vásárolgat plázákban, így lehet, hogy csak nem tett jót az imidzsének, hogy fanyalgott a használt ruhák szagán. Most viszont végre bebizonyíthatta, hogy ő is hétköznapi ember.

A megfelelő ruhák kiválasztásához magával vitte Zimány Lindát és Debreczeni Zitát, hiszen ki más mondja meg, hogy melyik ruci áll a legjobban. A riportból kiderül, hogy a celeblányoknál ez úgy megy, hogy adott celeb felvonul a kiválasztott hacukában, a másik kettő meg egy papírlap felmutatásával eldönti, hogy jó-e a ruha vagy sem. Végül állítólag sok göncöt vettek a lányok, és nekik most biztos jó.