Ön szerint befolyásolja egy színésznő életét, ha levetkőzik egy magazinnak? Xantustól Liptaiig vizsgáljuk színházban is aktív színésznőink karrierjét, hogy önök eldöntsék, mennyire tett jót vagy éppen rosszat pályafutásuknak, hogy megmutatták magukat pucéran. 1 pont ha nem ártott, 10 ha tönkre vágta.

Brunner Márta

brunner marta

A Gór Nagy Mária tanain szocializálódott színésznő 2000 szeptemberében vált meg a ruháitól, akkor már túl volt a Mindent vagy semmit című vetélkedő műsorvezetésén, ahol megismerhette az ország.  Mindemellett színésznőként inkább zenés produkciókban szerepelt, 1995-ben lett a székesfehérvári Vörösmarty Színház alapítótagja, de a Ruttkai Éva Színházban is sokáig játszott. Még a vetkőzés előtt, 1998-ban kiadott egy szólólemezt, Vedd fel a parti ritmusát címmel. 2000-ben nyert egy Playboy címlapot és Fesztivál díjat is, viszont ebből a mai celebvilágból időközben kikopott, tévében utoljára tavaly láthattuk a Hal a tortánban főzni. Egytől tízig: mennyire befolyásolta Brunner Márta Playboy-ban való szereplése későbbi karrierjét?

Détár Enikő

detar eniko

Détár Enikő hosszú évek óta van a képernyőn, már eleve befutott színésznőként került oda, de valamiért ő is a 2000-es évet választotta, hogy megmutassa a világnak: 36 évesen is lehet jól kinézni, ezt ma MILF-nek hívjuk, de erről akkor még gőzünk sem volt. Az mindenesetre tény, hogy Détár Madách színházas szerepei mellett, 2000 óta folyamatosan nemcsak hogy a színházi világ aktív szereplője, de időközben el is celebesedett, így fordulhat elő, hogy szintén vetkőző férje és az ő - akár szerelmi, akár egészségügyi - kálváriája gyakorta kerül címlapokra. Hatással volt a karrierjére, hogy megvált a ruháitól? Mennyire?

Fésűs Nelly

fesus nelli

Ő is Gór Nagy Mária szárnyai alól került 1996-ban az Operett Színházhoz, és ő is 2000-ben dobálta le a ruháit a magazinnak, mondván ekkor volt itt az ideje a vetkőzésnek. 2002-ig volt színházánál, de később az Operett mellett álló Moulin Rouge egyik elsőszámú dívájaként tevékenykedett, '98-'99 között pedig még arra is jutott ideje, hogy beugorjon a Barátok Köztbe, mint szinte az összes vetkőző színésznőnk, (bár ma már valamiért nem is vetkőzhetnek az RTL Klub sorozatának szereplői). Mi utoljára tavaly nyáron hallottunk felőle, akkor éppen műugrani készült, de azért néha feltűnik főzős műsorokban is, biztos, ami biztos. Állandó társulatban nem játszik, viszont bármikor elhívható sztárvendégnek rendezvényekre. Ártott a karrierjének a vetkőzés?

Gregor Bernadett

pby 02

El is érkeztünk a nagy vihart kiváltó macskaszemű színésznő menesztéséhez, akit igazgatója, Őze Áron azért (is) rúgott ki, mert szerinte az nem kedvez egy színháznak, ha vetkőznek a színésznői. És bár Gregor 14 éve, a Színművészeti elvégzése óta játszott a régi Nemzeti-, mai Pesti Magyar Színházban, nem aggódik, de azért szerinte néz ki olyan jól, hogy akár harmadszor is levetkőzzön a Playboy-nak.  Mennyire járt rosszul Gregor a vetkőzéssel?

Liptai Claudia

liptai2

Azt megállapítani ilyen rövid idő után, hogy mennyire tett jót vagy rosszat Liptai Claudia színésznői karrierjének a kétszeres vetkőzés igen nehéz, mivel neki annyira nincs is jelenleg színésznői karrierje, hiszen a gyereknevelés mellett a műsorvezetés köti le szinte minden energiáját - ha éppen nem a szerelmi életéről cikkeznek. Ettől függetlenül születtek cikkek abból kiindulva, hogy milyen nehéz neki, mivel a túlzott médiérdeklődés miatt nem kap szerepeket. És ön szerint?

Nyertes Zsuzsa

nyertes zsuzsa

A szekrényben bújkáló, titkárnő-szeretőt legtöbbször eljátszó Nyertes 2000-ben mutatta meg bájait, amikor már nem volt fiatal. Nem reprezentatív kutatásaink alapján az egykori Vidám Színpad tagjának megítélésén se pro, se kontra nem rontott a vetkőzés, de hátha önök másképp látják. Úgy tűnik, a művésznő még most is címlapra kerül néha, ha más nem, akkor hülyeségeivel.

Oszter Alexandra

Oszter MG 1380

Oszter Sándor lányának 2007-es vetkőzése egyetlen dolog miatt volt érdekes: apuka irdatlan bulvárhisztit csapott, hogy hogy merték így ábrázolni az ő kicsike lányát. Az más kérdés, hogy a címlap előtt túl sokan nem tudták, hogy Oszter Alexandra egyáltalán létezik és színésznő, hiszen kevés esélye volt megmutatnia magát. Lehet róla tudni, hogy szerepelt rövid ideig a Barátok Köztben, mint szinte az összes felsorolt színésznő, de a most gyermeket váró Oszter a papa hisztije után akkor került csak igazán előtérbe, mikor Kapócs Zsóka vagy más miatt tönkrement a kapcsolata a Fradi-vezér Berki Krisztiánnal.

Szorcsik Viktoria

Viki 8424

Úgy néz ki, hogy Szorcsik pont karrierje csúcsán állt a Playboy kamerái elé. 2008-ban még ő volt a főnővér a Jóban Rosszban című kórházas sorozatban a TV2-n, bár az sem elhanyagolható, hogy már öt évesen játszott fogkrém-reklámban. A sorozatból való kiírása óta csak a 10! című celebgyalázó műsorban tevékenykedett műsorvezetőként, honlapján még mindig arra buzdítja rajongóit, hogy nézzék szombat esténként, bár a 10! már régóta nincs is műsoron. Magánéletével még elvétve kerül címlapokra, de úgy tűnik, a komolyabb színészi alakítást igénylő szerepek elkerülik. Tehet erről a vetkőzés?

Ullmann Mónika

ulmann monika

A lány, aki a bátyjának írta a dalt, 1998-2000 között volt egyik főszereplője a Barátok Közt című szappanoperának, és épp félidőben, 1999-ben dobálta le a ruháit. Nem akarhatott nagyon celebbé válni, mivel ezek után már csak elvétve szerepelt a kereskedelmi csatornákon, inkább színházi szerepeivel próbált kitűnni, ráadásul filmfőszerepet is kapott, csak 2006-ban hármat is. Ez jelentheti azt, hogy nem volt kihatással karrierjére a vetkőzés?

Xantus Barbara

xantus barbara

A Familia Kft. egykori Krisztája volt az első magyar színésznő, aki megvált a ruháitól 1999 novemberében. Nem bánta meg a vetkőzést, igaz, a lánya háromévesen megjegyezte, hogy jó a haja a képeken. Szerinte egyáltalán nem ártott karrierjének a fotózás, amire férje, Szurdi Miklós is elkísérte. Mint színésznő a kereskedelmi tévékben és filmeken azóta nem igazán találkozhatunk a nevével, ő is inkább a színpadon kamatoztatja tehetségét. Mi utoljára tavaly januárban írtuk róla, hogy ha kettesben akar maradni férjével, akkor azt mondja a gyerekeinek, hogy beszélget a papával.