Dorothy Black a pénztelenséget alternatív öltözködési stílusával leplezte, így nem igazán volt a fiúk kedvence. Alexa Diamond sem örvendett nagy népszerűségnek, Kyra Blacket pedig Miss Picsának csúfolták a középiskolában. Hogy miből lesz a cserebogár? Képekben is megmutatjuk.

Évek óta pasik ezrei figyelik ágaskodva minden mozdulatukat, nélkülük elképzelhetetlen már nemcsak itthon, hanem külföldön is egy-egy erotika kiállítás. Ki gondolta volna, hogy Mészáros Dóra csóró rocker lányként nem örvedett nagy népszerűségnek a középiskolában, és hogy Alexa Diamond is inkább csak a pofonjairól volt híres? Kyra Black esetében  legalább az egyik tanára bizakodó volt.

Mészáros Dóra turkálóból öltözködött

„Sajnos hazudnék, ha azt mondanám, népszerű voltam középiskolában” – mesélte a Velvetnek Mészáros Dóra, alias Dorothy Black. „Még az átlagosnál is rosszabbul öltözött alteros-rocker kislány, aki a pénztelenséget megpróbálta leplezni a turkálókból kukázott 300 forintos kockás inggel, The Doors pólóban. Abban az időben sem volt másképp, mint most, az iskolatársak előtt hamar kiderül, hogy ki nincs eleresztve, így sosem voltam a krém tagja.” Mészáros az érettségiig a tanulmányait négy különböző iskolában, hat különböző osztályban végezte el, mint mondta, javarészt rajta kívülálló okok miatt. „Így nem igazán volt lehetőségem beilleszkedni az osztályba, mert mindig belecsöppentem egy már kialakult közösségbe. Hét évet hegedülni is tanultam, a hegedűtok cipelése sem tett jót az imidzsemnek."

A sztriptíztáncos a főiskolát levelező szakon végezte, de emlékei szerint ott sem volt nagy bandázás. „Nem beszélve arról, hogy a könyvtár-informatika szakra járó emberek nem féktelen partizók” – tette hozzá. „Igazából nem éreztem magam jó csajnak, valószínűleg nem is voltam az. Talán a gimi utolsó évében, mikor elkezdtem dolgozni szabadidőmben (takarítást vállaltam). Lett egy kis zsebpénzem, már jobban éreztem magam a bőrömben, kicsit megpróbáltam nőiesebben öltözködni. Ekkor már jobban megnéztek a fiúk is, egy hangyányival több önbizalmam lett. Ez együtt járt az orrpiercingem belövetésével, amiért apámtól két taslit, az igazgatótól meg egy intőt kaptam.” Mészáros szerint mindent elmond róla, hogy az egyik volt iskolatársa egy őt érintő kérdésre a következő választ adta: Mészáros Dóri? Fura egy kis szerzet volt.

Alexa Diamond bárkit megvert

Müller Attila egykori menyasszonya állítása szerint nagyon jó tanuló volt a szakközépiskolában, viszont nagyon rossz gyerek. "Gyakorlatilag három iskolába jártam, mert mindenhonnan kirúgtak" - emlékezett vissza. "Elviselhetetlen volt a stílusom, verekedtem (teljesen mindegy volt, hogy fiú vagy lány az illető, ha kijárt neki egy pofon), visszabeszéltem a tanároknak. Ettől függetlenül mindegyik iskolában megsirattak, mert humoros voltam, elszórakoztattam a körülöttem lévőket."

Diamond egészségügyi szakközépiskolában végezett, pszichiáter szeretett volna lenni, de mint mondta, mindig is jobban vonzotta a magamutogatás, ezért inkább az erotikus szakmát választotta a főiskola helyett. "Szerettem élni. Minél gyorsabban akartam megtapasztalni minden jó dolgot, minél gyorsabban meg akartam szerezni mindent magamnak. Ettől függetlenül az osztályban én voltam az utolsó, aki a szüzességét elvesztette – egyáltalán nem voltam népszerű a fiúk körében. Az is lehet, hogy ezért választottam ezt a szakmát, hogy doppingoljam magam, hogy nem vagyok annyira rossz csaj.

Kyra Black Miss Picsa volt

A pornóipar 2007-es felfedezettje, Kyra Black mai napig büszke arra, hogy Budapest egyik legerősebb középiskolájába, a  Károlyi Mihály Közgazdasági Szakközépiskolába járhatott. Mi több, annak idején a tizenegyedik legjobban sikerült felvételi tesztet produkálta. „Mivel nem a kéttannyelvű szakra jártam, nekem csak négy évig tartott a középiskola” – mesélte. „Az első két évben erős közepes tanuló voltam, később, ahogy közeledett az érettségi, egyre jobb lett az átlagom, fizikából és kémiából voltam gyengébb, de a többiből négyes-ötös voltam. Továbbtanuláson akkoriban nem gondolkoztam, illetve szerettem volna kihagyni egy évet” Mint mondta, ez volt az az időszak, amikor belekeveredett a pornószakmába. Black saját bevallása szerint népszerű volt a fiúk körében, bár akkoriban inkább a „Miss Picsa” kategóriába sorolták. „Mégis jobban elvoltam velük, mint a lányokkal” – tűnődött el. „A tanárokkal szemben nem voltam az a visszapofázós típus, inkább meghúztam magam, de nem annyira, hogy szürke kisegérként kezeljenek. Az irodalom tanárnőm viszont kifejezetten utált, egy alkalommal ki is fejtette, hogy én csak a szépségemből fogok tudni megélni később. Valamilyen szinten igaza is lett.”