Judy Nerót alig tizennégy évesen, egy házibuliban tette magáévá egy fiú először, akit két nappal később javítóintézetbe küldtek. Alexandra Diamond szerint tündérmese volt az egész esemény, és rögtön elmesélte a szüleinek. Keleti Györgyi örül, hogy idősebb, és jóval tapasztaltabb férfi avatta fel a testét, Rácz Lindának viszont élete legszörnyűbb élménye volt akkor, tizenhat évesen a pasija alatt. Mészáros Dóra húzta-halasztotta legtovább. Öt szüzesség, öt történet.

Szűz lánnyal egy férfinak sem könnyű - vontuk le a konzekvenciát egyik korábbi cikkünkben. Aztán, kiderült az is, hogy a szűz lánynak sem könnyű, sőt. Ezen felbuzdulva megkértünk öt olyan nőt, akiknek testükkel tele vannak a férfi magazinok, hogy meséljék el a legelső szexuális élményüket. Javarészt nincs okunk irigykedni.

Judy Nero másképp képzelte el

Judy Nero nagyon fiatal, nyolcadik osztályos tanuló volt, amikor az iskola legrosszabb gyerekét megajándékozta a szüzességével. „A ballagás után megrendezett szerenádot követően, egy házibuliban történt meg a nagy esemény. (Ugyanezzel a fiúval csókolóztam először életemben.) Előtte megbeszéltük, hogy akkor ma megtörténik a dolog, egyeztettük a dolgokat. Ő már nem volt szűz, rendelkezett némi tapasztalattal, hiszen az iskolából minden csaj odáig volt érte” – mesélte a sztriptíztáncos. Mivel azonban egy házibuliban történt mindez, Nero szerint sem az atmoszféra, sem a körülmény nem volt megfelelő az első együttléthez. „Hiába azzal történt, akibe szerelmes voltam, nem volt olyan romantikus. Teljesen másképp képzeltem el az egészet. Csalódott is voltam miatta, ráadásul nagyon fájt. Ez a későbbi szexuális életemre is kihatott, hiszen huszonnégy éves voltam, amikor fel tudtam végre mérni, hogy mi jó nekem a szexben, és igazán élvezni tudtam. Akkor volt először orgazmusom is. Úgy gondolom, minden fiatal lány életében ez egy nagyon meghatározó dolog, muszáj megteremteni a nyugodt környezetet, hogy tényleg élvezetes élmény maradjon, ne csak emlékezetes. Egyébként, a srácot, miután elvette a szüzességem, rá két napra elvitték javítóintézetbe. Két év múlva találkoztunk, és addig nekem senki nem volt az életemben, mert azt vártam, hogy hazajöjjön. Miután pedig kiengedték a javítóból, még két évig voltunk együtt."

Alexandra Diamond tündérmesében érezte magát

Müller Attila exmenyasszonya tizenhat éves volt, és tudomása szerint ő volt az utolsó az osztályban, aki elvesztette a szüzességét. „Tényleg egy nagy szerelem volt” – győzködött minket. „Másfél évig jártunk együtt, és fél év után döntöttünk úgy, hogy lefekszünk egymással. A fiúm akkor volt tizennyolc éves, és szintén szűz. Volt egy nyaralójuk Velencén, leutaztunk, és ott történt meg a nagy esemény. Szerencsére pozitív élmény volt, mert az egész úgy alakult, mint egy tündérmese, annak ellenére, hogy nagyon bénák voltunk”. A sztriptíztáncos fontosnak tartotta megjegyezni, hogy óvszert használtak, csak tizennyolc éves korában kezdett el tablettát szedni. „Hazafelé, a vonaton csak ültem, néztem magam elé, hogy úristen, nagylány vagyok, már nem vagyok szűz! Jó két napba telt, mire felfogtam.” – folytatta. „Mivel nagyon jó viszonyom volt a szüleimmel már akkor is, elmeséltem nekik rögtön utána, és nem lett belőle semmi gond. Úgy vélem, az a jó, ha ezt megbeszélik a szülők a gyerekeikkel, és nem lecseszik miatta. Előbb vagy utóbb úgyis mindenki átesik ezen – persze nem tizenegy évesen kell belevágni, de szerintem tizenhat-tizenhét évesen a lányok 90 százaléka elveszti a szüzességét.”

Keleti Györgyi szerint tapasztalt pasi kell hozzá

„Az az úriember, aki elvette a szüzességemet, nyolc évvel volt idősebb nálam, és hét éven keresztül éltünk együtt” – avatott be minket Keleti Györgyi, aki saját bevallása szerint már nem is nagyon emlékszik a történtekre, olyan régen volt már. „Én tizennyolc éves voltam. Akkoriban az ártatlanság elvesztése nagyon fontos dolog volt – ami a mai lányoknál már nem jelent akkora értéket: tizenkét-tizenhárom éves fiatalok büszkén mondják, hogy már nem szüzek. Szinte gyerekként belemennek ebbe a dologba, pedig a gyerekkort meg kell őrizni, és meg kell várni azt a határt, ami a felnőtté válás határa.” A volt honvédelmi miniszter kisebbik lánya úgy érzi, szerencséje volt: „A partnerem már rendelkezett tapasztalattal, így semmi negatív élmény nincs bennem ezzel kapcsolatban. Úgy gondolom, egy fiú és egy lány esetében is szüzesség elvesztését egy tapasztalt emberrel kell megtenni – és pontosan azért, hogy ne legyenek rossz emlékei annak az illetőnek, akit először ér szexuális élmény. Ez olyan valami az ember életében, amin túl kell esni. Egyszer úgyis megtörténik – kinek rossz élményekkel, kinek jó élményekkel.”

Rácz Linda azt sem érezte, hogy betették neki

Rácz Linda Alexa Diamondhoz hasonlóan tizenhat éves volt, amikor először lefeküdt egy fiúval, és már két éve jártak együtt. „Nem adtam könnyen magam. Előtte persze voltak mindenféle pettingelések, de semmi komolyabb nem történt. Annak ellenére viszont, hogy nagyon szerettem, életem legszörnyűbb élménye volt, amikor elvesztettem az ártatlanságomat. Nem véreztem, nem fájt, konkrétan nem éreztem semmit. Se lelkileg, se fizikailag. Semmit nem éreztem, amikor betette, azt sem éreztem, hogy mikor vette ki, fogalmam sem volt arról, hogy egyáltalán elélvezett-e." A sztriptíztáncos elmondása szerint olyan volt az egész, mintha szimplán csak feküdt volna az ágyon, a fiú meg rajta. Utólag kiderült, hogy számára sem volt ez az igazi, ezt később meg is beszélték, és jót nevettek a történteken. „Másfél évig voltunk még együtt, és teljesen jól összecsiszolódtunk, sőt, nagyon-nagyon jó lett. Nem érdekelt, hogy rosszul sült el a dolog, hiszen nagyon szerettem, és biztos voltam benne, hogy minél többször szexelünk, annál jobb lesz.”

Mészáros Dóra sokáig tartogatta

"Nekem ez nem jelentett annyira meghatározó élményt" - vallotta be Mészáros Dóra, aki tizennyolc volt, amikor először lefeküdt a pasijával. "Előtte hónapokig voltam együtt a fiúval, természetesen ez "első" igazi alkalmat megannyi petting előzte meg. Tehát volt már ez előtt szexuális élményem, de rögtön az első alkalommal nem tértünk rá a lényegre. Azt nem mondanám, hogy tepertem volna, hogy minél hamarabb megtörténjen. Egyszerűen akkor jött el az ideje. Nem volt rossz élmény, de meghatározó, egetrengető sem.Tini korban még főleg kísérletezik az ember, én a mai napig azt gondolom, jóval később értem meg igazán arra, hogy a szeretkezést teljes mértékben át tudjam élni és érezni." Mészáros hozzátette, hogy anyja a történteket később tudta meg, mivel késői gyerekként, nagyszülők korabeli apukával és anyukával elég nehez volt neki beszélni ilyesmi témáról.