Fehérneműmodell nyerte a Tiger Woods Szeretők szépségversenyét

2010.03.12. 16:14
Hetvenötezer dollárral, virággal, tiarával és egy fekete gyémántgyűrűvel lett gazdagabb Tiger Woods egykori szeretője, Jamie Jungers, aki szerdán megnyerte a Howard Stern által megrendezett Tiger Woods Szeretők Szépségversenyét. A 26 éves modell-pincérnő köszönőbeszédében még a kutyájának is hálás volt, amiért élete ilyen csúcsára sikerült elérnie.

Jamie Jungers, a 26 éves modell-pincérnő lett a Howard Stern rádiós műsorvezető által Tiger Woods csajainak meghirdetett Szeretők Szépségversenye győztese. Jungers a "Miss Mistress" címmel együtt egy fekete gyémántgyűrűt, tiarát és 75 ezer dollárt nyert. A szürreális versenyhez az amerikai rádiózás botránycelebje szponzort is szerzett: stílusosan egy olyan online társkeresőt, amely a házas emberek randihelyeként reklámozza magát.

Woodsné nem vállalta a zsűrielnökséget

A versenyre végül csak a minimális három főt sikerült összeszedni, pedig a hírek szerint Woods legalább tíz nővel megcsalta asszonyát, Elin Nordegrent. Neki egyébként szintén lett volna szerepe a versenyben: Stern szerette volna, ha Woodsné vállalja a zsűrielnökséget, ő azonban nem érezte ezt annyira viccesnek. A furcsa-kínos verseny szerdán, élő adásban zajlott a SIRIUS XM rádió manhattani stúdiójában, a versenyzőknek, Jamie Jungersnek, Loredana Jolie Ferriolónak és Jaimee Grubbsnak pedig bikinis felvonulással és interjúban kellett bizonyítaniuk képességeiket.

Howard Stern és a "Mistress Beauty Pageant" versenyzői: Jaimee Grubbs, Jamie Jungers, és Loredana Jolie a SIRIUS XM studióban (Fotó: Jason Kaplan/The Howard Stern Show)
Howard Stern és a "Mistress Beauty Pageant" versenyzői: Jaimee Grubbs, Jamie Jungers, és Loredana Jolie a SIRIUS XM studióban
(Fotó: Jason Kaplan/The Howard Stern Show)

Stern elsősorban Woods péniszméretére és szexuális szokásaira volt kíváncsi, na meg arra is, hogy melyikük hogyan ismerkedett meg vele. Jungers elmondta, ők 2005-ben, egy Las Vegas-i kaszinóban találkoztak, és Woods először egy vadidegent küldött oda hozzá, hogy felszedje neki. A 26 éves győztes azt is elmondta, már első találkozásukkor is tisztában volt vele, hogy Woods nős, de ez nem érdekelte - nem is csoda, hogy Woods később "vérbeli szeretőnek" nevezte - írja a Herald Sun. A modell-pincérnő aztán még évekig összejárt a szexfüggő Woodsszal, aki akkor is épp vele volt, amikor 2006-ban elhunyt édesapja.

Úgy megköszönte, mint más az Oscart

"Ez életem legszebb napja. Tegnap volt a születésnapom. Most igazán szerencsésnek érzem magam" - nyilatkozta Jungers boldogan győzelme után, majd az Oscar-díjátadó igazi karikatúrájaként köszönőbeszédében anyjának és Apple nevű kutyájának is kifejezte háláját, amiért lehetővé tették, hogy idáig eljuthatott.

A szexfüggő golfbajnok általában különféle beceneveken szólította Jungerst, aki hol "Kicsi kávéscsészém", hol "Jamie dzsúz" volt. A Woods-szeretők verseny első helyezettje azt is elmondta, a dolgok akkor romlottak el, amikor egy alkalommal pénzt kért a golfbajnoktól. A világ legtöbbet kereső profi sportolójaként ismert Woods egyébként állítólag más dolgokban is nagyon spúr volt: amikor vacsorázni vitte Jungerst, például sohasem adott borravalót, ami kifejezetten idegesítette a pincérnőként is dolgozó lányt.