Hetvenötezer dollárral, virággal, tiarával és egy fekete gyémántgyűrűvel lett gazdagabb Tiger Woods egykori szeretője, Jamie Jungers, aki szerdán megnyerte a Howard Stern által megrendezett Tiger Woods Szeretők Szépségversenyét. A 26 éves modell-pincérnő köszönőbeszédében még a kutyájának is hálás volt, amiért élete ilyen csúcsára sikerült elérnie.

Jamie Jungers, a 26 éves modell-pincérnő lett a Howard Stern rádiós műsorvezető által Tiger Woods csajainak meghirdetett Szeretők Szépségversenye győztese. Jungers a "Miss Mistress" címmel együtt egy fekete gyémántgyűrűt, tiarát és 75 ezer dollárt nyert. A szürreális versenyhez az amerikai rádiózás botránycelebje szponzort is szerzett: stílusosan egy olyan online társkeresőt, amely a házas emberek randihelyeként reklámozza magát.

Woodsné nem vállalta a zsűrielnökséget

A versenyre végül csak a minimális három főt sikerült összeszedni, pedig a hírek szerint Woods legalább tíz nővel megcsalta asszonyát, Elin Nordegrent. Neki egyébként szintén lett volna szerepe a versenyben: Stern szerette volna, ha Woodsné vállalja a zsűrielnökséget, ő azonban nem érezte ezt annyira viccesnek. A furcsa-kínos verseny szerdán, élő adásban zajlott a SIRIUS XM rádió manhattani stúdiójában, a versenyzőknek, Jamie Jungersnek, Loredana Jolie Ferriolónak és Jaimee Grubbsnak pedig bikinis felvonulással és interjúban kellett bizonyítaniuk képességeiket.

Stern elsősorban Woods péniszméretére és szexuális szokásaira volt kíváncsi, na meg arra is, hogy melyikük hogyan ismerkedett meg vele. Jungers elmondta, ők 2005-ben, egy Las Vegas-i kaszinóban találkoztak, és Woods először egy vadidegent küldött oda hozzá, hogy felszedje neki. A 26 éves győztes azt is elmondta, már első találkozásukkor is tisztában volt vele, hogy Woods nős, de ez nem érdekelte - nem is csoda, hogy Woods később "vérbeli szeretőnek" nevezte - írja a Herald Sun. A modell-pincérnő aztán még évekig összejárt a szexfüggő Woodsszal, aki akkor is épp vele volt, amikor 2006-ban elhunyt édesapja.

Úgy megköszönte, mint más az Oscart

"Ez életem legszebb napja. Tegnap volt a születésnapom. Most igazán szerencsésnek érzem magam" - nyilatkozta Jungers boldogan győzelme után, majd az Oscar-díjátadó igazi karikatúrájaként köszönőbeszédében anyjának és Apple nevű kutyájának is kifejezte háláját, amiért lehetővé tették, hogy idáig eljuthatott.

A szexfüggő golfbajnok általában különféle beceneveken szólította Jungerst, aki hol "Kicsi kávéscsészém", hol "Jamie dzsúz" volt. A Woods-szeretők verseny első helyezettje azt is elmondta, a dolgok akkor romlottak el, amikor egy alkalommal pénzt kért a golfbajnoktól. A világ legtöbbet kereső profi sportolójaként ismert Woods egyébként állítólag más dolgokban is nagyon spúr volt: amikor vacsorázni vitte Jungerst, például sohasem adott borravalót, ami kifejezetten idegesítette a pincérnőként is dolgozó lányt.