Tiger Woods egyik szeretője bocsánatot kért a megcsalt nejtől

2009.12.10. 18:30 Módosítva: 2009.12.10. 18:38

Az egyik pincérnő a sok közül, Jaimee Grubbs az Extra tévéshowban beszélt a golfbajnokhoz fűződő viszonyáról, és bocsánatot kért a megcsalt nejtől, Elin Nordegrentől - írja a Sun. Grubbs volt az, aki az elsőként leleplezett szerető, Rachel Uchitel után maga jelentkezett a sajtónál sztorijával, és hogy igazát bizonyítsa, még sms-eket és egy hangposta-üzeneteket is nyilvánosságra hozott a golfostól.

"El se tudom mondani, mennyire bánom, hogy érzelmileg fájdalmat kellett okozzak neki és a családjának. De ha nem én lettem volna, akkor valamelyik másik nő" - védekezett azonnal.

Woodsnak egyébként nemcsak imidzsét károsította, amiért már 11 nő bukkant fel neje mellett tartott szeretőként, hanem emblematikus fogsorát is: a lapok szerint azért nem tűnik fel a nyilvánosság előtt balesete óta, mert felesége a veszekedésük során egy hozzávágott mobiltelefonnal kiverte az egyik fogát. Ugyanakkor Nordegrent vélhetően nem csak a jóval nagyobb összegről újraírt házassági szerződés fogja hűtlen férje mellett tartani: egy barátja szerint "maga is elvált szülők gyermeke, és ezt nem akarja a saját kettőjének, Samnek és Charlie-nak".