Csiszárt vagy Friderikuszt látná szívesebben a Megasztárban?

bry
2010.03.20. 17:02

Mivel Megindult a Megasztár-válogató, természetesen elkezdődtek a találgatások a zsűri tagjairól. Fenyő Miklós biztosan távozik, Presser Gábor talán visszatér. Összegyűjtöttünk pár hírességet, akik jó eséllyel kaphatnak helyet ismét vagy most először az ítészek között. Ön kiket látna legszívesebben a Megasztár zsűrijében, egyetért az előző zsűrit kritizálókkal, és újítást szeretne, vagy visszavárja a régieket? Adjon 10 pontot annak, akinek a leginkább örülne, 1-et annak, akit nem akar meglátni a tehetségkutatóban.

Bochkor Gábor

A rádiós nagy esélyes lehet, hiszen már tavaly is felajánlották neki a Megasztár zsűrizését. Bochkor Gábor két éve elfoglaltságaira hivatkozva mondta le a műsort, mivel a szereplése miatt nem tudta volna folytatni a vadászpilóta-kiképzését. Most azonban nincs ilyen jellegű akadály, így könnyen elképzelhető, hogy idén Bochkor nem lesz szomorú amiatt, hogy kimaradt a Megasztárból.

bochkorg 6

 

Csiszár Jenő

A Neo FM kedvéért visszatért a rádiózáshoz, így ezek után sokkal nagyobb esély van arra, hogy elvállaljon egy állást a Megasztár berkein belül. Csiszár Jenő, aki Friderikuszhoz hasonlóan nem szakmabeli, a megmondóember szerepére pályázhatna. Hiszen szerencsére nem szívbajos, így könnyen elképzelhetőnek tartjuk, hogy összecsap egy-egy versenyzővel.

16-oaszmelo

 

Eszenyi Enikő

A Vígszínház igazgatója az előző évadban igencsak megosztotta a közönséget. Míg a nézők szerint a Kossuth-díjas színésznő szimpatikus volt, a hangjával falakat mozgató Komár László egyenesen kikelt ellene, mivel szerinte azt sem tudja, milyen hangnemben énekel. Eszenyi Enikőről egyébként még nem tudni, vállalja-e a felkérést, bár az igazgatói elfoglaltságai miatt esélyes, hogy lemondja a zsűrizést.

eszenyi eniko

Friderikusz Sándor

A pletykák szerint a TV2 kifejezetten favorizálja Friderikusz Sándort és továbbra is abban bíznak, a neve hallatán többen kapcsolnak majd a Megasztár döntőire. Persze az más kérdés, hogy Friderikusz mit szeretne. Hiszen tavaly azt nyilatkozta, számára csak kirándulás volt a tehetségkutató műsor, és komolyabb munkákkal szeretne foglalkozni a jövőben.

SCS 5757

Geszti Péter

A Rapülők és a Jazz + Az zenekar tagjaként van rálátása a zeneiparra, ráadásul nem tartozik az elhasznált arcok közé, így nagy esélyesként indulhat. Bár az utóbbi időben csupán a Magyar vágta és a Plakátkiállítás kapcsán hallhattunk róla, az Első emelet új albumához ismét ő írja a szövegeket. Így a sok egyéb teendője miatt egyáltalán nem biztos, hogy a zsűriben láthatjuk viszont.

farmer05

 

Kovács Ákos

Az nem kérdés, hogy alkalmas lenne-e zsűritagnak Kovács Ákos, hiszen az ismertségét egy tehetségkutatónak köszönhető Bonanza Banzai tagjaként és szólóénekesként is sokat letett az asztalra. Sajnos csökkenti a részvételének valószínűségét, hogy áprilisban megszületik a negyedik gyermek, illetve az új stúdióalbumot készít, ami várhatóan idén ősszel kerül a boltokba.

inx 02

 

Nagy Feró

A Beatrice frontembere bizonyára friss színt vinne a műsorba, és most nem a babos kendőre gondolunk. Nagy Feró mellett a zenei tapasztalatait is felhozhatjuk, de valójában az sem utolsó szempont, hogy a fiából, Nagy Hunor Attilából is dobost faragott, ami utal némi érzékre a tehetségek felismerésében.

sajto 03

 

Pély Barna

A zsűrizést már korábban kipróbáló énekes nemrég azt nyilatkozta, szívesen vállalná a felkérést, ha egy jól összeválogatott zsűriben kapna helyet. Pély Barna arra nem tért ki, kikre is gondolt, de azt azért elmondta, szerinte az idősebb ítészek fogalmazhatnának meg igazán jó véleményt, azonban ők nem véletlenül nem vállalják ezeket a felkéréseket. Véleménye szerint az idősebb generáció már nem szereti a hírverést, de úgy tűnik, ő ismét el tudná viselni.

pelyb6

 

Presser Gábor

A TV2 állítólag a Pressert szeretné visszahívni Fenyő Miklós helyett. Azonban a hír felbukkanásakor a Kossuth-díjas Presser Gábor éppen külföldre igyekezett, így egyelőre nem tudjuk meg, mit is mondott a felkérésre. Mindenesetre az talán növeli az esélyt a visszatérésre, hogy az X-Faktorra határozottan nemet mondott, mivel hűséges a csatornához.

inx 03

 

Zsédenyi Adrienn

Mivel korántsem biztos, hogy a Vígszínház igazgatója, Eszenyi Enikő visszatérjen a zsűribe, a legizgalmasabb kérdés az, hogy ki lesz a zsűri egyetlen női tagja. Mivel hazánkban kevés értékelhető, fiatal énekesnő van, az egykori megasztárosokkal nem számolhatunk, így Zsédenyi Adrienn a leginkább esélyes a megüresedett posztra. Ráadásul remekül lehet majd öltöztetni a tavalyi szériában duettező énekesnőt.

05-glamour