A kérdés egyáltalán nem elméleti, a modell a Vogue Hommes International új száma kedvéért ismét állást foglalt a fanszőrzet mellett. A tengerparton fetrengő Mossról készült fotókon egyértelműen megjelenik, amit a Love magazine-ban már megmutatott: a pamacs a lába közt. Ha ebben is olyan trendsetter, mint a divatban, akkor vége a kopaszbarack-puncik évtizedes uralmának.

Kate Moss 36 évesen is bármikor szívbaj nélkül vállal csöcsös fotózást, de teljesen ingyen is monokinizik nyaralás közben a paparazzók orra előtt. A Vogue Hommes International tavasz/nyári kiadásába készült sorozatán most nem csak a bikinifelsőt dobta le.

Magára valamit is adó divatkövető a Love magazin 8 topmodellt pucérra vetkőztető sorozata óta tudja, nem kötelező totálisan, vagy csak leszállópálya-stílusban kopasztani. Moss az egyik, egyébként szemérmesen összezárt lábú fotóján itt is épp csak annyi bepillantást enged, hogy megerősítse: a fanszőrzet-trendbe igenis belefér az ízlésesen trimmelt bozont is.

A sorozatot az a Mario Sorrenti fotózta, aki a Vogue-nak amúgy is rendszeresen dolgozik - legutóbb a neonfényekbe öltöztetett csajos Vogue-naptárt láthattuk tőle -, és Moss is elég sokat köszönhet neki: ő fotózta annak idején azt a Calvin Klein-kampányt, amivel az addig ismeretlen, kezdő kis modell hirtelen keresett névvé vált. Mint tudjuk, Moss azóta ennél is jobban kinőtte magát, már nem csak bemutatja a divatot, de mióta a TopShopnak tervez, aktívan bele is szól, szóval a fanszőrzet-trendre is hasonló hatással lehet.

A fotós és múzsája a 90-es évek elején egyébként egy kicsit jártak is - bár ki tudja, lehet, hogy Terry Richardson is csak ez mondta a maga modelljeinek lóbálás közben - úgyhogy talán ezért is sikerült a jobboldalt fenn látható címlapkép ilyen nosztalgikusra: Helena Christensen is akkortájt fetrengett  ugyanígy a homokban abban a Chris Isaac-klipben. Amit egyébként az a Herb Ritts rendezett annak idején, aki azóta a Vogue-fotósok másik nagy neve.