A tetovált testű Michelle „Bombshell” McGee csupán egy hónapig dolgozott egy webkamerás pornóoldalnál, ugyanis rosszul bánt a kuncsaftokkal, és nem hozott elég pénzt a konyhára. Sandra Bullock férjének tetovált testű csábítójának életét a Jesse Jamesszel folytatott viszonyról szóló olcsón mért vallomás sem könnyítette meg, ugyanis többen halálosan megfenyegették, és testőrökkel próbálja megvédeni saját és két gyermeke testi épségét. Ráadásul az egyik ruházati cég is dobta a náci karszalagos fotók miatt.

Eddig sem volt titok, hogy Sandra Bullock leendő volt férjének szeretője egy webkamerás pornóoldalon is hirdette magát. A RadarOnline nemrég kiderítette, hogy  Michelle „Bombshell” McGee nemcsak a SoCalGlamourGirls számára vetkőzött, hanem az onhercam.com nevű oldalnál is szerencsét próbált. Igaz, itt csak egy hónapig tartottak igényt a szolgálataira, ugyanis nem hozott elég pénzt, ráadásul goromba volt az ügyfelekkel. „Egyértelműen nem való ilyen munkára, igazi bukás volt a számunkra. A legtöbb lány szívesen flörtöl a kuncsaftokkal, míg Michelle meglehetősen borzalmasan viselkedett velük” – nyilatkozta egy bennfentes.

Miközben egyre inkább úgy tűnik, hogy Sandra Bullock házasságát már nem lehet megmenteni, kiderült, hogy a fétismodellnek sem igazán érte meg, hogy vacak 30 ezer dollárért teregette ki a szennyest. A botrány kitörése óta állítólag halálosan megfenyegették, és saját, valamint két gyermeke érdekében testőröket fogadott fel. Barátja, Mary Gusman szerint egyre több dühös üzenet és levél érkezett Jesse James szeretőjéhez, akinek muszáj volt lépéseket tennie annak érdekében, hogy sem neki, sem gyermekeinek ne essen baja.

Horogkereszt a kígyó alatt?

Mary Gusman egyúttal azt is megosztotta a Radar Online munkatársával, hogy barátnője nem hisz a fehér faj felsőbbrendűségében, annak ellenére, hogy pár fotón náci karszalaggal pózol. „Tart attól, hogy az emberek azt gondolják róla, hogy valóban náci, és bántják majd őt, valamint a gyerekeit” – nyilatkozta Gusman. Igaz, ezzel nem ért egyet mindenki. Egy bennfentes szerint ugyanis a jelenleg sztriptíztáncosnőként dolgozó McGee intimebb tájékon bizony olyan dolgokat tetováltatott magára, amik pont az ellenkezőjét bizonyítják. A hasán látható kígyó alá például piros horogkeresztet tetováltatott.

Az előbb említett fotók miatt egyébként az Angry White Girl is dobta a modellt. „Nem tartom helyesnek, hogy szétszedi a sajtó, de nem engedhetem meg magamnak, hogy bármilyen módon is összefüggésbe hozzanak a fehér faj felsőbbrendűségének gondolatával. Azonnal kirúgtam őt, és a honlapomról levettem az összes fotóját” – nyilatkozta a CBS Newsnak az Angry White Boy és Angry White Girl ruházati márka alapítója, Jimmy Ferrari.

Zűrös család

Volt férje, Ronald Shane Modica a válásukkal és a gyermekelhelyezési perrel kapcsolatos papírok szerint azt állítja, hogy egykori asszonya bizony náci, hiszen az egyik combjára egy W, a másikra pedig egy P betű van tetoválva, ami biztos a White Power, vagyis a fehér felsőbbrendűség rövidítése. Ráadásul egyszer a hűtőre is kirakta ezt a kifejezést, és néha a náci karlendítést is gyakorolja, annak ellenére, hogy egyik kisfia, Elijah zsidó származású.

Arról már nem is beszélve, hogy szerinte az asszony bipoláris zavarban szenved, és egyre mélyebbre süllyed. „Szerintem mentális problémái vannak, és kezelésre van szüksége. A bíróság ugyan terápiára kötelezte, de ő nem hajlandó orvoshoz menni. Gyógyszert kellene szednie a bipoláris zavar miatt, de nem veszi be a tablettákat” – állítja a férfi.

És ez persze nem minden, állítja a volt férj. McGee állítólag közös fiuk, Avery nevét használja művésznévként a sztriptízklubban, és az is előfordult, hogy otthonában készültek pornográf felvételek, és bizony csúnya szavakat tanít a fiainak. Emellett még bandatagokkal randevúzott, és az egyikük egyik nap megjelent az ő ajtajában, hogy megfélemlítse. Michelle „Bombshell” McGee szerint viszont volt férje erőszakoskodott vele, és 2008 februárjában távoltartási végzés lépett életbe a férfi ellen. Modica természetesen tagadta azt, hogy bántalmazta egykori nejét.