A Glamour magazin kitiltotta Kiszel Tündét a partijáról, ami Tornóczky Anita és Sarka Kata szerint jó lépés volt, sőt szerintük egy ideális világban az események nagy részéről kitiltanák Kiszelt. A két celebnek még az a félig vicces ötlet is tetszett, hogy a különféle szórakozóhelyekre lehessen Kiszel-Stop matricát tenni.

Amióta Kiszel Tündét nem engedték be a Glamour-gálára, azóta körülötte forog a celebvilág. Alig néhány nap alatt többet szerepelhetett, mintha a világ összes díjátadó gáláján megjelent volna egyszerre, ezt mindenképpen megköszönheti a magazinnak.

Az viszont már kellemetlenebb, hogy azért kapták fel, mert ciki. Legutóbb például Sarka Kata és Tornóczky Anita keltek ki ellene egy eseményen - ahogy az a juj.hu videójából kiderült.

Tornóczky azért van most rosszban Kiszellel, mert Kiszel nemrég valahol azt mondta, hogy Tornóczky nászajándékba kapott mosógépét közpénzből vették. Azt nem tudni, hogy ebből mennyi az igazság, az viszont biztos, hogy Tornóczkynak nem esett jól ez a vád, ezért Sarka Katával karöltve nagyon szépen lovalják bele magukat Kiszel Tünde szapulásába egy alig néhány perces videóban.

Ki tiltson ki kit?

A felvétel alapján Sarka Kata a felbujtó, aki üdvözölte a Glamour döntését, és elképzelt egy olyan világot, ahol a celebek a celebeseményekre csak meghívókkal érkezhetnek, és nem fordulhatna elő az, hogy valakit csak úgy beengednek. Extrém esetben akár még Kiszel-Stop matricákat is helyezhetnének az ajtókra, bár ezt már csak a riporter felvetésére helyeselték.

A beszélgetést végül az élet egyik nagy kérdésével zárták, némileg cinikusan: Ki az a Kiszel Tünde?