Ice T exhibicionista neje kipostolt a twitter-oldalán egy fotót, amelyen a kozmetikus asztalán fekve épp brazil gyantára vár. A Twitter túl soknak találta ezt a nyíltságot, és bár Ice T-né szeméremajkait épp takarosan fedi a gyantacsík, leszedték a fotót. Persze nem elég gyorsan.

Ice T rapper és színész exhibicionizmusáról közismert óriásmellű és -seggű neje aktív tagja a Twitter-közösségnek, és lelkesen osztja meg a világgal életének pillantképeit Coco's World nevű twitter-oldalán. Ezekből kiderül, Coco életének középpontjában minden pillanatban ő maga áll - illetve mivel csak úgy állni snassz volna, pózol -, és nem tud környezetéről olyan fotót készíteni, melybe legalább egy mell ne lógna bele. Ez persze érthető olyasvalakinél, aki ebből él, márpedig Coco valódi üzletasszony, saját médiabirodalmat alapozott mell- és seggimplantátumaira: a Twitter mellett rendelkezik profi, előfizetős weboldallal is, ennek tartalmát nyomtatott újság és dvd-formában is terjeszti, és persze mindez magáról, illetve a szerinte tökélyre fejlesztett-műtött testéről szól. Extrém adottságainak köszönhetően Cocónak persze lelkes olvasói is vannak, így a Twitter maga se gondolhatta, hogy ha leszedetik egy fotóját, az nem kerül elő azonnal máshonnan.

A mikroblog-szolgáltató által túlságosan merésznek talált fotón Coco mindössze egy törölközővel a mellén, bugyi nélkül fekszik a kozmetikus ágyán. A képhez fűzött magyarázata szerint a modellt kozmetikusa épp most fogja megkopasztani, ezért is látható a felrakott gyantacsík Coco lába közt, ami a szeméremajkait takarja. "Upsz, épp most fogjuk lerántani. De ez a kis fájdalom igazán megéri!" - biztatja magát Coco a képaláírásban, miután egy korábbi posztban már beharangozta, imádja, hogy olyankor "olyan sima". A Twitter azonban úgy ítélte, ez a fotó túl szexi, úgyhogy eltávolították a szerverükről. Coco megpróbálta egy másik szolgáltatónál is kipostolni, de ott se egyeztek bele - írja a Sun.

Erre azonban nem volt szükség, lelkes rajongói a jelek szerint azonnal mentik a fotókat, amint kikerülnek, úgyhogy Coco bikinigyantája is megtalálható már jópár helyen azóta. Az egyik utánközlő, a Heyman Hustle rá is mutatott: "Nem is értem, hogy képzeli bármelyik tárhelyszolgáltató, hogy útjába tud állni Coco művészi önkifejezésének, ami a teste műalkotásként való bemutatását jelenti. Khm".