A Szex és New York Charlotte-ját nem zavarja, hogy nem ő a legvékonyabb színésznő, sőt, nem is törekszik erre, mert bár eljár edzeni, az ízorgiákról nem hajlandó lemondani. Persze a tökéletlen testtel magabiztosságnak is híján van, a Fitness magazin bikinis fotózásán rendesen zavarba jött.

A 45 éves színésznő nem vetkőzéseiről, sokkal inkább Szex és New York-beli figurájáról ismert, ahol a szemérmes Charlotte Yorkot alakítja. Davis azonban most bevállalós volt, elfogadta az amerikai Fitness magazin felkérését, amely bikinire vetkőztetve tette a címlapra. A magazinnak adott interjúból kiderült, hogy hiába szerzett a színésznő szakmája révén nagy rutint a szereplésben, a bikinis pózolás komoly gyomorgörcsöt okozott neki. „Nem fogok hazudni, rettentően féltem. Nem értem, hogyan tudják jól érezni magukat az emberek fürdőruhában” - tettte fel a költői kérdést Davis, hozzátéve, annak ellenére, hogy nem teljesen elégedett magával, nem hajlandó salátán élni, és edzőterembe is inkább akkor jár, ha valaki elkíséri.

Inkább eszik, mint fogyókúrázik

Nem úgy, mint kolléganője, az edzésmániás Sarah Jessica Parker. „Sarah Jessicának nincs szüksége támogatásra, ő az egyik legmotiváltabb ember, akivel valaha találkoztam, és akkor is csodálatos a teste, ha nem edz. Én sokkal jobban érzem magam, ha eljön velem valaki” – nyilatkozta Davis, bár a Parker görcsösre edzett karjairól készült fotók épp a napokban járták be a netet, nem követendő példaként. Davisnek azonban még mindig többen ér egy kiemelkedő gasztronómiai élmény, mint a hibátlan test.

Mennyi photoshop kellett a címlaphoz?

„Van csípőm. Valószínűleg nem én leszek a legvékonyabb színésznő a Földön, de nem is akarok az lenni. [...] Ha minden nap salátákat kellene engem, lelőném magam. Kit érdekel, hogy beleférsz-e a nadrágodba, amikor élvezheted is az életet, és jókat ehetsz?” - vallja a hedonista színésznő. Arról persze nem esik szó a magazinban, hogy a Davisnek gyomorgörcsöt okozó fotózás címlapon látható végeredményéhez milyen mennyiségű photoshopra volt szükség, de támpontnak mellétettük a bikinis Davist retus nélkül, ahogy a paparazzók decemberben St. Barton lazítva látták: akkor még nem volt ennyire kamaszlányosan deszka.