A Dr. Csont FBI-ügynöke 9 éves házasságát szeretővel dobta fel, amikor viszont a nő pénzt akart a hallgatásért, inkább bevallotta az egészet.

A Buffy-sorozatból ismertté vált, majd Angel címmel saját sorozatot kapott tévés színész, David Boreanaz hétfőn tett töredelmes vallomást a médiában: igen, több nagy elődjéhez hasonlóan - a legfrissebbek közül csak Jesse Jamest, Tiger Woodsot, vagy David Lettermant említenénk - ő is megcsalta a nejét.

Igaz, itt egyelőre csak egy szeretőről van szó, és Boreanaz - állítása szerint - vele is csak két-három alkalommal feküdt le, a nő azonban zsarolni kezdte, mondván, hatszámjegyű összegért cserébe esetleg nem beszél a sajtónak viszonyukról. Boreanaz cserébe úgy döntött, akkor már inkább ő beszél. "Házasságunkat az én hűtlenségem mocskolta be. Most tiszta vizet akartam önteni a pohárba. Felelőtlen voltam. Kapcsolatba hoztak ezzel a nővel, akivel viszonyom volt, majd pénzt akart" - írta a People-nak eljuttatott közleményében.

A 40 éves Boreanaz 9 éve házas, neje Jaime Bergman, és egyelőre próbálják menteni, ami menthető: "Most próbáljuk helyrehozni a kapcsolatunkat, rendbetenni, ami olyan súlyosan tönkrement" - szögezte le a színész.

Boreanazt - aki vámpírszerepei után újabban a Dr. Csont című sorozatban alakítja Emily Deschanel oldalán Booth FBI-ügynököt - tavaly már hírbehozták a Tiger Woods első szeretőjeként közismertté vált manhattani klubnyuszival, Rachel Uchitellel. Bár a színész közleményében nem nevezte meg, ki a zsaroló szerető, a RadarOnline tudni véli, hogy valóban Uchitel az.