Nem várt versenyzőtől, Gáspár Evelintől származik a legújabb, időről időre felbukkanó, megrendítő sajtóközlemény. Gáspár Győző nagyobbik lánya beérett a fotózható korba, csinált is egy sorozatot, hogy ezzel bosszulja meg az általános iskolában őt szívató közösséget. A képek valóban büntetőek lettek.

Utoljára talán Balázs Pali sajtóközleményén húztuk fel komolyabban a szemöldökünket, már azt hittük leáldozott ennek a csodás szürreális műfajnak, de Gáspár Evelin apja árnyékából művéres ruhában előtörve életben tartotta a hitet.

Az RTL Klub sajtóközleményéből megtudtuk, hogy Evelin a Győzike Show soron következő részében elmegy valami fotózásra, ami miatt persze felborul a család napi rutinja. Biztos lesz egy csomó feszültség, ezt majd az arra kíváncsiak meg is nézhetik a műsorban.

Sokkal érdekesebb a bonyodalmakat kiváltó fotózás. "A fotókon láncokkal és egy régi tévével pózol, amire pirossal a „love” és „kill” feliratokat festették, valamint a háttérben egy véres leszámolás hatását keltő művérfürdő nyomai látszanak. Evelin ezekkel az extrém fotókkal akar visszavágni általános iskolás osztálytársainak és tanárainak, akik kiközösítették és megalázták az évek során. Így adta ki magából a felgyülemlett dühöt és haragot" - írták a csatorna közleményében a képekről, mi meg, kérdésekkel tele, értetlenül álltunk az egész előtt.

Miért így akarja kiadni magából a dühöt? Mire lehet visszavágni néhány beállított képpel? Miért döntöttek az iszonyú hatásvadász love kill (szerelem, gyilkol) szavak szerepeltetése mellett? Miért nem mozdult a fényképész a fotózás közben, hogy végig egy beállítás legyen? A leláncolt tévé a felirattal azt jelenti, hogy Evelint börtönbe zárja a televíziózás, amit egyszerre imád és szeretne megölni? Miért egy régi Videoton mellett döntöttek? Evelin miért akarja megenni a láncot? És miért csücsörít minden képen ennyire?