Hugh Hefner egykori Playboy-nyuszija nem önszántából állt elő a produkcióval, a celebpornókra szakosodott Vivid Entertainment ásta elő egy régi privátfilmjét, és minden vágyuk, hogy közkinccsé tegyék. A Paris Hilton házipornójával berobbant cég úgy saccolja, ez lehetne a legkelendőbb film az eddigi portfoliójukban.

A Playboy-villa egykori lakója, a 24 éves Kendra Wilkinson is elkövette az ifjúkori botlást: hagyta, hogy egy régi fickója videón örökítse meg, hogyan szeretik egymást. Az ilyen filmek általában nem szoktak nyomtalanul elveszni, a Vivid Entertainment büszkén jelentette be: náluk van az anyag, és ügyvédeik már dolgoznak rajta, hogyan tudják közkinccsé tenni.

„Tudjuk, hogy Kendrának milliós rajongótábora van, és ritka, hogy egy ilyen kaliberű sztárról ilyen jó minőségű hardcore anyag kerüljön elő. Reményeink szerint ez lehet portfoliónkban minden idők legkelendőbb celebpornója” – állítja a Vivid Entertainment, akiknek van összehasonlítási alapjuk: (többek közt) Pamela Anderson, Paris Hilton és Kim Kardashian hasonló ismeretterjesztő kisfilmjeiből is ők profitáltak szépen. Wilkinson szexvideóját pár hete vásárolták meg egy magát megnevezni nem kívánó harmadik féltől, és nem is akarnak sokáig ülni rajta: „Kendrával egyelőre nem tudtuk felvenni a kapcsolatot, de ettől függetlenül úgy tervezzük, május végén piacra dobjuk a filmet Kendra Exposed címen” – jelentette ki Steven Hirsch, a cég alapító tulajdonosa és elnöke a RadarOnline-nak.

E határozottság alapján a WWTD.com szerint tuti biztos, hogy valójában már tárgyalnak Wilkinsonnal, és legfeljebb csak az áron nem állapodtak még meg. Ha ugyanis a playmate egyértelműen elzárkózna a házipornója megjelentetésétől, azt könnyedén megtehetné egy egyszerű jogszabályra hivatkozva, ami előírja, hogy szexfilm csak úgy jelenhet meg, ha szereplői dokumentáltan elismerik, hogy valóban ők szerepelnek a felvételen; és hogy a felvétel időpontjában már betöltötték a 18. évüket. Ha valaki nem hajlandó erre, akkor az anyagban ki kell takarni az arcát, ami egy celeb-szexvideó esetén komoly értékcsökkenést jelentene.

Amennyiben Wilkinson nem hajlandó ezeket a nyilatkozatokat a Vivid rendelkezésére bocsátani, úgy a cég semmit se kezdhetne a birtokába jutott felvétellel. Bár az OK! magazin címlapsztorija szerint „A megalázott édesanya családjáért küzd!”, amikor próbálja megakadályozni a film nyilvánosságra kerülését, az, hogy Hirsch ilyen határozottsággal beszél májusi megjelenésről, valószínűsíti, hogy ez a küzdelem már inkább csak az árra irányul.

A TMZ úgy tudja, a felvétel 2005-ben, nem sokkal Wilkinson 18. születésnapja után, de még a Playboy-villába költözése előtt készült, tehát nem csoda, hogy a Vivid ilyen nagy reményeket fűz a filmhez: van benne celeb, ez a celeb ráadásul szexel is, és épphogy meghaladja a legális beleegyezési korhatárt.

A felvétel másik szereplője a playmate akkori pasija, akit nem neveznek meg, de remélhetőleg nem az idén 84 éves Hugh Hefnerről van szó. Időben pont beleférne: Wilkinson 2004 áprilisában ismerkedett meg a Playboy-alapítóval, ő volt az egyik testfestett biodíszlet az akkor 78 éves Hefner születésnapi partiján. Egy évvel később be is költözhetett a Playboy-villába, ő lett a harmadik Hefner-barátnő Holly Madison és Bridget Marquardt mellett, és velük indult a nagy sikerré vált Girls Next Door című valóságshow.

Wilkinson 2008-ban ismerkedett meg későbbi férjével, a Philadelphia Sasok amerikai futball-csapat játékosával, Hank Baskettel, 2009-ben pedig hivatalosan is kilépett a Hefner-trióból, és otthagyta a Playboy-villát, hogy férjhez menjen hozzá. 2009 decemberében megszületett közös gyerekük, majd az ifjú anya úgy döntött, bár igazán büszke rúdtánc-tudására, és alig várja, hogy kisfiának is bemutassa azt, vetkőzni már nem fog többé. Az egykori playmate a Playboy-villából való kiköltözése óta valóságshow-sztárrá képezte át magát, Kendra című saját valóságshowja már a második évadban jár (az első évad komoly nézettségi rekorddal zárt), 2010 áprilisában pedig a People magazin beválasztotta az idei év 50 legszebbje közé.