horoszkóp

Pasija miatt ivott nyugtatóra a Megasztár részeg versenyzője

2010.05.07. 10:37
A nyugtatóra és éhgyomorra lehúzott pia volt Telek Nikolett botrányos viselkedésének oka a Megasztárban múlt szombaton. Az önjelölt boszorkány a Velvetnek nem győzte hangsúlyozni, hogy nem a lámpaláz, hanem a pasija miatt nyomta le a folyékony bátorságot. Többé nem jelentkezik tehetségkutató versenyre, de nem a leégetése miatt, hanem mert inkább maga csinálja meg a CD-jét nyáron.

Saját bevallása szerint nyugtatóira ivott meg két üveg pezsgőt barátnőjével közösen a Megasztár versenyzője, aki múlt szombaton láthatóan illuminált állapotban jelent meg a zsűri előtt. Telek Nikolett botrányos viselkedésén a többség jól szórakozott, az ítészek férfi tagjai perceken keresztül produkáltatták a részeg nőt, aki meg-megszédült színpadon. A megasztáros azóta már kijózanodott, és a Velvetnek tett nyilatkozatából az is kiderült, szó sincs arról, hogy lámpaláza miatt nyomta volna le a folyékony bátorságot.

Barátja ellenséges és hátráltatja

„Szedek nyugtatókat, de elég kis mennyiségben” – mesélte Teleki. „A baj nem az volt, hogy gyógyszerre ittam, hanem, hogy éhgyomorra történt mindez. Nem vagyok lámpalázas sem, csak a jelenlegi párom nagyon ellenséges, mindenben hátráltat. Nem akartam, hogy elrontsa a kedvemet aznap. A kísérőmmel együtt ezért a fellépésem előtt megittunk két üveg pezsgőt, és úgy tűnik, megártott a dolog. Egyébként ritkán fogyasztok alkoholt” – magyarázta az önmagát boszorkánynak tartó anyuka, aki korábban nyolc évig dobolt, és fellépésekre is járt.

„Nekem Donászy Tibor, az Edda volt dobosa gratulált személyesen, valamint Daczi Zsolttal – aki a Bikini gitárosa volt - játszottam egy színpadon. Igazából a tévéből teljesen más jött le, mint amilyen valójában vagyok. Mondjuk, én sem lennék jobb véleménnyel arról, akit ilyen állapotban látnék.”

Telek Nikolett tervei között most az szerepel, hogy nyárra elkészít egy feldolgozásokkal teli lemezt, ami tíz dalból fog állni. „A rockon belül sokfajta stílust magába foglal majd. Még stúdiót keresnem kell hozzá, de mindenképpen meg fogom csinálni. Egyébként nekem van kilenc saját dalom is, amik közül az egyikkel a Megasztár első előválogatásán bejutottam” – mesélte, és hozzátette, valószínűleg a továbbiakban nem fog jelentkezni semmilyen tehetségkutató versenyre. No, nem a nyilvános leégése miatt nem: „Igazából a média tőlem távol áll, nem szeretem, ha teljesen átváltoztatnak, vagy ha olyan dalt írnak nekem, ami nem tetszik. A saját utamat szeretném járni” – szögezte le.

Czuczor józanul tudott valamit

A Megasztár történetében nem Telek Nikolett az első, akit tökrészegen állítottak a kamerák elé: a negyedik szériában Czuczor Ágnes az asztmás gyógyszerére húzott le egy-két felest, és mire a döntőbizottság színe elé lépett, már képtelen volt az önkontrollra. A mikrofont kiejtette a kezéből, saját hangját pedig rövid próbálkozás után „szar”-nak minősítette. Eszenyi Enikővel összeölelkezve távozott, és ugyan a későbbiekben kapott egy újabb lehetőséget, annak ellenére, hogy tehetségesnek vélték, igazságtalannak találták volna, ha továbbjut.