A műsorvezető több millió forintot bukik, mivel ittasan okozott baleset során a biztosító nem fizet, így neki kell kifizetnie az okozott kárt, valamint a bíróság milliókat ítélhet meg a színészt külön beperlő sérülteknek. Ráadásul Stohl András elesett az X-Faktor műsorvezetésétől, ami újabb milliós kiesést jelent. Stohl azt nyilatkozta, egyértelműen ő volt a hülye, és megérdemli, hogy széttépjék.

Stohl András elismerte, hogy ittasan vezetett, a szemtanúk pedig egybehangzóan állítják, azt kérte barátnőjétől, mondja azt a rendőröknek, hogy ő vezette a balesetkor a kocsiját. A műsorvezető a balesetnek köszönhetően több millió forintot bukik, mivel ittasan okozott baleset során a biztosító nem fizet, így neki kell kifizetnie az okozott kárt, valamint a bíróság milliókat ítélhet meg a színészt külön beperlő sérülteknek.

A műsorvezető péntek hajnalban történt balesetét barátnőjére akarta kenni, állítja egybehangzóan a szemtanúkra hivatkozva az RTL Klub, a TV2. Stohl András cigit kért, felhívta barátnőjét, és azt mondta neki, jöjjön érte, és majd a rendőröknek mondja azt, ő vezette a frontális ütközésben összetört Subarut. „Hívta a barátnőjét, akit előtte telefonon hívott. Mondta neki, hogy jöjjön ide, és mondja azt, hogy ő volt a sofőr. Aztán a hölgy megjött, helyet cseréltek, a hölgy itt maradt, Stohl András úr pedig elviharzott” – mondta az egyik sérült, Vajk László az RTL Híradónak.

A balesetben megsérült áldozatok perre mennek, és azt remélik Stohl András soha többé nem ülhet volán mögé. A Velvet ügyvédi forrásokból úgy értesült, a színésznek balesete több millió forintjába kerül. A biztosító ugyanis ittasan okozott baleset esetén nem fizet, így az okozott károkat Sothl Andrásnak saját zsebből kell kifizetnie. Márpedig csak tízmilliós Subarujának a javítási költsége is milliókra rúghat, az áldozatok autóiban is komoly károk keletkeztek. A színészt beperlő sérülteknek pedig várhatóan újabb milliókat ítélhet meg a bíróság. Arról nem is beszélve, hogy a frontális ütközés miatt lemondott X-Faktor miatt Stohl szintén több milliós fizetéstől esik el.

Stohl András az RTL Klub Híradójának nyilatkozott szombaton, és minden kertelés nélkül elismerte, ő volt a hülye. „Mérhetetlenül sajnálom a bácsit, akinek eltört a lába,és remélem, teljesen felépül majd. Igazából nem találok szavakat. Erre nincs mentség. Számtalanszor mondta nekem mindig mindenki, Ancsika, anyukám, a barátaim...Mindenki felé lelkiismeret-furdalással vagyok. Én voltam a hülye” - nyilatkozta Stohl, aki egyébként azt állítja, nem mulasztotta el a segítségnyújtást, és mindenkitől megkérdezte, hogy van, és próbált segíteni a sérülteken.

A műsorvezető kitért arra is, milyen következményekkel jár számára ez a baleset. Elmondása szerint teljesen jogosan tépik szét. „Nemcsak a bácsi lábát sikerült kettétörnöm, hanem a saját életem. Nyilvánvaló, hogy az X-Faktort nem vezethetem. Ezzel a mentalitással, amit én most képviselek, nem fér bele, hogy fiatal tehetségeket oktatgassak, vagy jópofásodjak. Azt, hogy az egyéb színészi munkáimat mennyire tudom tovább végezni. Úgy tudom, hogy a Nemzeti Színházban számítanak rám továbbra is. De azért itt, azt hiszem, hogy ez egy nagyon nagy pofon lesz” - nyilatkozta Stohl András, aki ismételt bocsánatkérés mellett ismerte be, hogy ittasan vezetett.