Demi Moore 1991-es terhesfotója óta számtalan celeb döntött úgy, hogy egy szál semmiben is megmutatja gömbölyű hasát a világnak. Most Claudia Schiffer szupermodell és a brit Big Brother egyik versenyzője csatlakozott ehhez a mozgalomhoz. Míg Chanelle Hayes a Closer magazinnak vetkőzött, a szupermodell a német Vogue-nak pucérkodott, Karl Lagerfeld fotóin.

A terhes Monica Bellucci meztelen fotója után nem kellett sokáig várni, amíg egy újabb várandós híresség álljon egy szál semmiben a kamerák elé. Ezúttal az éppen harmadik gyermekét váró Claudia Schiffer döntött úgy, hogy a pucérkodó celebanyák nyomdokaiba lép. A folyton sört kívánó szupermodell a színésznővel ellentétben nem a Vanity Fairnek dobta le a ruháit, hanem a német Vogue júniusi számának címlapján mutatja meg gömbölyű hasát. A 39 éves hírességet kedves ismerőse, karrierjének egyik beindítója, Karl Lagerfeld fotózta. A német modell persze számtalanszor meztelenkedett már, legutóbb áprilisban számoltunk be arról, hogy megszabadult a ruháitól. Akkor egy jótékonysági kampány kedvéért vetkőzött, de sajnos Sienna Millerhez és Kylie Minogue-hoz hasonlóan intim részeit selyemlepedő fedte.

Egy volt munkamániás vallomása

A gyermekeinek köszönhetően persze már sokkal jobban ügyel arra, hogy ne vigye túlzásba a munkát – írja a New York Daily News. „Mindennap dolgoztam és folyton úton voltam. Még hétvégén is dolgoztam, egy perc szabadidőm sem volt. Amikor találkoztam a férjemmel, azt mondtam, hogy a hétvégi munka szóba sem jöhet. Miután megszülettek a gyerekek, még jobban visszafogtam magam” – nyilatkozta Schiffer, aki szerint az a jó a modellkedésben, hogy nem kell sokáig távol maradnia a családjától, mert egy-egy munka maximum pár napig tart.

A celeb egyébként imád várandós lenni. „Bármit csinálhatsz, nem kell, hogy bűntudatod legyen. Korábban lelkiismeret-furdalásom volt, ha egy nap éppen nem dolgoztam. A terhességeim előtt nagyon oda kellett figyelni a súlyomra. Volt személyi edzőm, nagyon sokat edzettem, soha nem ettem édességet” – tette hozzá a szupermodell, akinek most már arra kell ügyelnie, hogy rendesen egyen, ha tartani akarja a súlyát, ugyanis a szoptatás miatt olvadnak le róla a kilók.

Demi Moore a példakép

Bár eddig is sokan voltak, akik valamilyen módon reprodukálni akarták Demi Moore terhesfotóját, ami a Vanity Fair címlapján jelent meg még 1991-ben, most egy kicsit koncentráltan találkozhatunk ilyen képekkel. Claudia Schiffer mellett ugyanis Chanelle Hayes, a 2007-es brit Big Brother egyik versenyzője is hasonló pózban mutatja meg gömbölyödő hasát a Closer magazinban.

Gyantáztat a szülés előtt

A 22 éves B-kategóriás celeb éppen a hatodik hónapban jár, és elmondása szerint eddig nem igazán látszott, hogy áldott állapotban van, emiatt pedig sokan kétségbe vonták, hogy valóban várandós lenne. „De miért hazudnék a terhességemről? Nem az én hibám, hogy ilyen edzett a hasizmom. Mindig elégedett voltam a külsőmmel, de egy kicsit ideges vagyok a fotózás miatt, hiszen nagyon sokat változott a testem. Korábban a konfekcióméretem 34, 36 volt, most pedig 38” – nyilatkozta Hayes, akinek állítása szerint narancsbőrös lett a combja, és striás lett a melle. Állítása szerint kicsit fél a szüléstől, de arra mindenképpen ügyelni fog, hogy a szülőszobában is a legjobb formáját mutassa. „Előtte megcsináltatom a hajam, legyantáztatom a bikinivonalam és kisminkelem magam. Szeretnék jól festeni, amikor kipréselem magamból a kicsit” – tette hozzá.

Chanelle Hayes persze alig várja, hogy a kezében tarthassa a gyermekét, akinek már a nemét is tudja, de egyelőre nem árulja el. Bár a valóságshow-sztár jelenleg Jade Goody özvegyével, Jack Tweeddel jár, de gyermekének a Middlesbrough egyik focistája, a 23 éves Matthew Bates az apja. A pár röviddel azután szakított, hogy Hayes bejelentette a terhességét, és már hónapok óta nem tartják a kapcsolatot. „Tudja, hogy mikorra vagyok kiírva, így rajta múlik, hogy felhív-e. Egyébként nem hiszem, hogy keres majd” – nyilatkozta a várandós híresség, aki állítólag nem haragszik, csak rettenetesen csalódott. Bár kicsit tart attól, hogy egyedülálló anya lesz, biztos abban, hogy szülei nagyon sokat segítenek majd.

Egyelőre nincs szex

Ami Tweedet illeti, állítólag addig nem fekszik le vele, amíg meg nem születik a gyermeke. „Szerintem nem helyes úgy ágyba bújni valakivel, hogy közben egy másik férfi gyermekét hordod a szíved alatt. Persze Jack egy nagyon kedves fickó, és jól kijövünk egymással. Kevés olyan pasi van, aki szívesen összejönne egy terhes lánnyal. Elég furcsa körülmények között jöttünk össze, és jó, hogy van kivel megbeszélni a dolgokat” – tette hozzá.

Ki a szexisebb kismama?

Persze nem Hayes terhessége az egyetlen nehézség a pár életében, Jack Tweedet ugyanis ősszel nemi erőszakkal vádolták meg. „Mindketten megkönnyebbültünk, amikor felmentették” – nyilatkozta a híresség, akinek pár kellemetlen pillanatot szerzett az a fotó is, ami a felmentés után készült barátjáról. Az ominózus fotón Tweed éppen Laura Rose glamour modellel hetyeg. „Jack egy 22 éves fiatalember, és mivel mi nem élünk szexuális életet, így nem egyszerű számára a helyzet” – nyilatkozta Hayes.