A Vivid Entertainment elkezdte kiszivárogtatni a néhány napja lebegtetett Kendra Wilkinson-videójának néhány részletét. A volt Playmate állítólag azért dühöng a Vividnél landolt videó miatt, mert ő maga akarta megjelentetni. A pletykák szerint az anyag igazán különleges, celeb gruppenszex, bár a kedvcsináló képeken csak Wilkinson meg az ajkát nyaldosó nyelve a főszereplő.

Hamarosan érkezik Kendra Wilkinson szexvideójának teljes verziója, legalábbis erre enged következtetni, hogy a felvételeket megkaparintó Vivid Entertainment közölt néhány kedvcsináló képet a várhatóan nagyívű műből. A celebek házipornóira specializálódott Vivid azt nyilatkozta a Playboy-villa egykori lakójáról, hogy az ő szexvideója lesz az eddigiek között a legemlékezetesebb, pedig azért Paris Hiltoné is elég nagyot szólt annak idején.

A 24 éves Wilkinson, aki egy időben Hugh Hefner barátnőjeként a Playboy-villában lakott, állítólag nem igazán örül annak, hogy a Vivid megszerezte ifjúkori felvételét, de nem annak tartalma miatt, hanem azért, mert ő maga akarta elárverezni.

A TMZ információi szerint a felvétel nagyjából hat évvel ezelőtt, nem sokkal Wilkinson 18. születésnapja után, de még a Playboy-villába költözése előtt készülhetett, ami azért lényeges, mert Wilkinson így már nagykorú, tehát legálisan adható ki pornófilm a szereplésével. A Vivid azt mondja a felvételről, hogy ez lehet repertoárjuk legemlékezetesebb házipornója, ami a pletykák szerint annak köszönhető, hogy a felvételen Wilkinson több ember testét élvezi egyszerre (esetleg az övét élvezik többen), szép szóval gruppenszex látható. A kiszivárogtatott képekből ez egyelőre nem derült ki, csak az, hogy a playmate szereti nyalogatni az ajkát.

"Ezekből a fotókból egyértelmű, hogy Kendra fantasztikus, ez a felvétel meg hihetetlenül izgalmas! Amióta megszereztük a szexvideóját, számos rajongója jelentkezett nálunk, hogy adjunk neki képet belőle, hát itt vannak" - írta a kendraexposed.com-on Steven Hirsch, a Vivid alapítója. A teljes film megjelenéséről nem írtak pontos dátumot, csak annyit, hogy hamarosan érkezik.

A Vivid a kezdetektől nagyon biztosnak tűnik a dolgában, már az első hírekben bejelentette, hogy a felvételt Kendra Exposed címen május végén dobja piacra. Úgy tűnik, Wilkinson minden hisztije ellenére a tárgyalások azóta is jól haladnak. Legalábbis erre (vagy nagyon ügyes reklámkampányra) enged következtetni, hogy most nyilvánosságra hozták a képeket, és hogy az elmúlt napokban működni kezdett a film saját weboldala, a kendraexposed.com.