Nehéz dolog a tetoválás, olyan életre szóló döntést kell hozni előtte, amit később nem bán meg az ember. Aztán persze sokszor megbánja, mert nem tetszik, már nem az tetszik, akinek a nevét magára írta, már nem aktuális a bőrre vésett mantra. Így járt több híresség is, akik közül döntsék el, hogy ki hordja a legbénább tetoválást! Dean McDermott, akinek Tori Spelling van a karján vagy Amy Winehouse, akin szinte minden van, esetleg Amanda Seyfried, aki azt íratta magára, hogy punci?

01. - Amanda Seyfried

A befutás határán álló amerikai színésznő, Amanda Seyfried, aki a Chloéban és az Ördög bújt beléd címekben volt látható mostanában egy angol barátjának köszönhetően íratta a lábfejére azt, hogy punci. "Azt jelenti, hogy punci, és büszke vagyok rá! Ez a becenevem" - mondta egyszer Seyfried a tetoválásáról. A becenevet a brit Colin Firth adta neki, akivel a Mamma Miában játszottak együtt. A lábfejére írt "minge" felirat a brit szlengben puncit jelent.

 

celeb1

02. - Amy Winehouse

Az angol énekesnő néhány éves karrierje alatt szépen televarratta a testét, van rajta minden. Néhány aligruhás pin-up modell, szövegek és még két érdekes darab. Winehouse a bal melle fölé egy gombbal zárható pólózsebet tetováltatott, mint amilyen a gyerekpólókon szokott lenni, illetve közvetlen mellé a Blake feliratot férjére, Blake Fielder-Civilre utalva. Mind a szöveg, mind a zseb nagyon szórakoztatóan néznek Winehouse nemrég felfújt melleivel.

celeb2

03. - Steve-O

A Jackass egykori politoxikomán szereplője, Steve-O életvitelszerűen tetováltatott magára értelmetlen dolgokat, a testén szereplő kínos emlékeket megszámolni is nehéz. Van rajta terepjárózás közben felvitt Smiley, a saját arcképe a hátán, kókadozó pöcs alá odabiggyesztett USA-felirat. A polgárpukkasztásból élő híresség két tetoválására rá is unt az évek alatt, ezeket rajongóival terveztette újra, miután kiengedték egy elvonóról, ahova azért vonult be, mert ő is érezte már, hogy valami nem kerek.

celeb3

04. - Dean McDermott

Dean McDermott amerikai színész nálunk nem túl ismert és valószínűleg a világban is csak inkább azért, mert ő Tori Spelling, a Beverly Hills 90210 egykori főszereplőjének a férje. Ami meg tetoválásfronton érdekes lehet a jellemzően sorozatokban és akciófilmekben szereplő McDermott kapcsán, hogy a karján Tori Spelling portréját és dekoltázsát viseli, amolyan kamionos stílusban.

celeb4

05. - Rumer Willis

Demi Moore és Bruce Willis lánya, a mostanában egyre nagyobb ismertséget kiharcoló Rumer Willis még akkor iratta magára a "be present" (légy jelen) mottót, amikor még nem volt saját jogon ismert. Azóta talán már kevésbé van szüksége arra, hogy arra figyelmeztesse magát, hogy ne felejtsen el nyomot hagyni maga után. A 22 éves Rumer Willis egyébként a 90210-ben játszik most, ami annak a sorozatnak a folytatása néhány év kihagyás után, ami korábban Tori Spellingnek is meghozta az ismertséget.

celeb5

06. - Denise Richards

Charlie Sheen volt felesége a bokájába vésette bele a "Charlie" feliratot, férjére utalva. A pár szétment, úgyhogy Richards úgy döntött, megváltoztatja a feliratot és egy tündérrel takarta el volt férje nevét. Olyan hírességekből, akik egy szakítás után kénytelenek voltak átrajzoltatni tetoválásukat, akad még egy pár. Johnny Depp például, miután szakított Winona Ryderrel, a Winona Forever (Winona mindörökké) feliratot rövidítette le csak simán Winora. Nick Carter meg miután véget ért a kapcsolata Paris Hiltonnal, a magára varratott Paris feliratot eltakartatta egy koponyával, alatta két csonttal és az egész mellé odavésette, hogy Old Habits Die Hard, ami amellett, hogy Mick Jagger egyik száma, azt jelenti, hogy a régi szokásoktól nehéz megszabadulni.

celeb6

07. - Angelina Jolie

Brad Pitt jelenlegi párja, Angelina Jolie korábban Billy Bob Thorntonnal folytatott heves viszonyt, aminek többek között az lett az eredménye, hogy felkerült a karjára Billy Bob Thornton neve. Ezt a döntését később megbánta, úgyhogy lézeres kezeléssel szabadult meg a tetoválástól. Ezzel sincs persze egyedül a hírességek között, Tom Arnold, a filmtörténet egyik nagy mellékszereplője négy tetoválást is leszedetett, miután elvált első feleségétől Roseanna Barrtól. Egy portrétól és három másik, a nőhöz köthető tetoválástól szabadult meg lézeres kezelés segítségével.

celeb7