Biszexualitását eddig sem titkolta, legfeljebb nem bizonyította a 24 éves Lady Gaga, egészen néhány nappal ezelőttig, amikor is egy ismeretlen barna hajú nővel hempergett egy, a Saint Tropez partjainál álló jachton. A Daily Mail összebújást ábrázoló fotói persze továbbra sem jelentenek semmit, Lady Gaga ugyanis már rég megmondta: a lábát is levágatná a hírnévért.

Lesifotósok hada szabadult rá a Saint Tropez partjainál álló jachtra néhány nappal ezelőtt. Tették mindezt azért, mert a jachton Lady Gaga pihent, sőt hempergett egy színes bőrű nővel, akinek kilétét eddig sem a brit, sem az amerikai sajtó nem tudta kideríteni. Lehet, hogy elég lett volna a Stefani Germanottaként anyakönyvezett énekesnő munkatársai között szétnézniük, Lady Gaga ugyanis mostanában folyamatosan turnézik, és amúgy is megmondta, munkatárssal sokkal könnyebb összejönni. Az pedig, hogy nő vagy férfi, mindegy. Az elvárások nem nagyok: az előbbi ne akarjon érzelmet, utóbbinak meg legyen nagy farka.

Leszbiműsor a hírnévért

A Franciaország partjainál készített fotók tanúsága szerint az énekesnő nem érezte zavarban magát, sőt valószínűleg még rá is erősített a műsorra, mert mint korábban elmondta: a hírnévért, a szexért és a zenéért mindenre hajlandó. Ha a lábát kérnék, azt is odaadná. Miután az önmegtartóztatás nagykövete a parthoz közelében maradt nőjével, a látványos show-nak többen is szemtanúi voltak. „Odáig voltak egymásért, látszott, hogy nagyon jólérzik magukat együtt. Miután kihemperegték magukat, pihentek, teáztak és üdítőt ittak” – számolt be a Daily Mailnek az együttlétről a mindig mindenhol ott levő forrás, a Névtelen Szemtanú.

A lap Lady Gaga turnéjának helyszíneit végignyálazva azt is megállapította, nem csoda, hogy az énekesnő épp Franciaországban pihen, hiszen május 21-22-én a párizsi Bercy Theatre-ben volt/van jelenése. A Daily Mail egyébként úgy véli, Lady Gagának épp a legjobbkor jött a pihenés, világkörüli turnéja alatt ugyanis többször légzési nehézségekkel küszködött. Az énekesnő egészségi állapotáról a Time Magazine-ban beszélt, amelynek elmondta, nagynénje lupusban halt meg, ennek ellenére nem szeretné, ha a rajongói aggódnának érte.