Egy hölgy azzal jelentkezett a Borsnál, hogy méhen kívüli terhes lett az énekestől, és ebbe bele is halhatott volna. Fekete Pákó pedig átvágta, de az nem derül ki, mivel, illetve hogyan. A Katának nevezett hölgy állítólag nem tervezett közös jövőt az énekessel, mert tudta, hogy házas. Fekete Pákó rosszabbul járt, mint a napilapnak nyilatkozó lány, ugyanis ő azt sem tudta, hogy együtt voltak.

Fekete Pákót azzal vádolja egy hölgy, hogy több hónapig tartó kapcsolatukat alatt teherbe ejtette – adta hírül a Bors. Nevezzük Katának, írja a napilap, amely részletekbe menően beszámol arról, hogyan alakult ki a húszas éveiben járó hölgy és az énekes közt a viszony. Állítólag hat éve ismerték egymást, néhány alkalommal együtt is dolgoztak, majd évekig nem találkoztak. „Négy hónapja véletlenül futottunk össze egy buszmegállóban, és kiderült, hogy ugyanazon a környéken lakunk. Randizgatni kezdtünk, és intim kapcsolatba kerültünk. Ma már tudom, naiv és hiszékeny voltam, nemcsak a feleségét, engem is átvert.” Hogy mivel verte át, nem derül ki, ugyanakkor leszögezte, nem tervezett Fekete Pákóval közös jövőt, hiszen tudta, hogy családja van.

Senkit nem szedtem össze buszmegállóban

Kata elbeszélése szerint sem ő, sem az énekes nem tudott arról, hogy áldott állapotban van, csak az őt kezelő orvostól tudta meg, hogy azért esett össze munka közben, mert méhen kívül terhes. A hölgyet belső vérzéssel szállították kórházba, és állítja, már nem élne, ha nem látják el megfelelően. A Kataként emlegetett, feltehetően éneklésből élő lány ezt követően arra panaszkodott, hogy a méhen kívüli terhessége miatt fennáll a veszélye annak, hogy többé nem lehet gyereke. A hölgy szemében Fekete Pákó az egyedüli felelős mindenért, majd azt is hozzátette, emiatt hetekig nem tudott dolgozni. A napilap nem közölte képet a magzatát elvesztő lányról, aki ugyebár a nevét sem vállalta, így nem volt egyszerű dolgunk, amikor Fekete Pákónak össze akartuk foglalni, kiről, miről lehet szó.

„Nem ismerek semmilyen Katát. Nem találkoztam senkivel, és senkit nem szedtem össze buszmegállóban, és senki, de senki nem volt terhes tőlem. Be fogom perelni ezt az újságot. Egyáltalán nem értem, honnan szedték ezt a történetet. Nem csaltam meg Ágicát” – mondta a Velvetnek. Az énekes nemcsak meglepődött a történeten, de fel is háborodott, és értetlenül áll előtte.