A playmate-nek két napja volt eldönteni, szerepel-e a magazinban. Kocsis Orsi, ha lett volna ideje felkészülni, hízott volna egy-két kilót, hogy jobban tetsszen az olvasóknak. Mint mondta, vércsoportdiétával tartja formában magát, sőt, ennek az étrendnek köszönheti, hogy nem vizesedik, feszesebb a bőre, és könnyebben emészt.

Kocsis Orsolya, a Playboy 2005-ös közönségdíjas playmate-je ismét a magazin címlapján pózol. Mint mondta, a felkérés hirtelen jött, ezért nem volt ideje meghízni. „Egy-két kilóról beszélünk csupán, ennyit szívesen felszedtem volna, mert tudom, hogy a férfiak nem szeretik annyira a nagyon vékony lányokat. A kifutós munkáknál viszont jobb, ha leadok egy-két kilót, mert ott az az elvárás” – mondta Kocsis Orsolya, aki legutóbb a CKM címlapján volt, és akkor még nem is sejtette, hogy egyszer megcsörren a telefonja, és arra kérik, két nap alatt döntse el, vállalja vagy sem a júniusi Playboy címlapot.

A külső ízlés kérdése

„Nem volt időm felkészülni erre a fotózásra, nem is tartottam a kapcsolatot a magazinnal. Nagyon hirtelen jött nekem a felkérés. Van, aki hónapokat készül rá, és van, aki egész életében erre gyúr. Mivel szeretek velük dolgozni, és a playmate-választás alatt is inkább több pozitív dolog ért, mint negatív, igent mondtam.” Kocsis Orsolyától azt is megkérdeztük, hogy tud hirtelen leadni pár kilót, vagy ugyanennyit felszedni. „Most a vércsoportdiétát csinálom, de ez inkább egy egészségesebb életmódra ösztönöz, ezért nem is nevezném diétának. Korábban úgy fogytam, hogy nem ettem szénhidrátokat és édességeket, csak salátát és csirkehúst fogyasztottam. Viszont mióta a vércsoport szerinti étrendet követem, eltűnt a narancsbőröm, nem vizesedem, feszesebb a bőröm és könnyen emészt a gyomrom.”

Radnai Péter, a Playboy főszerkesztője elmondta, Kocsis Orsolya azért lett a júniusi címlaplány, mert hosszú kihagyás után idén ismét lesz playmate-választás. A jelentkezők már túl vannak az első rostán, aminek második fordulóján mi is jelen lehettünk. Sajnos a helyszínen nem sikerült megtudnunk, hogy kell kinéznie 2010-ben egy playmate-nek, ezért Kocsishoz fordultunk, aki még tanácsokkal is ellátta a majdani nyertest. „Mindenképpen érettnek kell lennie, mert, ugye, sok minden fejben dől el. A külső ízlés kérdése, én persze természetes párti vagyok, ugyanis rajtam semmit nem plasztikáztak –  most azt hallottam, a lányok közt kevésnek van természetes cicije. Fontos, hogy a nyertes mobilis, elhivatott legyen, hiszen playmate-nek lenni sok lemondással jár. A Playboy olyan lánnyal szeret dolgozni, aki rugalmas, ugyanolyan jó formában tudja tartani magát, mint amikor megnyeri a versenyt, mindemellett az sem árt, ha intelligens és meg tud szólalni.”