Heidi Klum fura fejjel meztelenkedik

2010.06.13. 14:57
A modell most a németeknek mutatta meg, milyen az, amikor egy modell négy gyerek után is kiemelkedően jó formában van. Sajnos az új frizurája és az ijesztő arckifejezései miatt nem ez lett élete legjobb fotósorozata.

A szupermodell ismét levetkőzött, írja a Huffington Post. Ezúttal a GQ német kiadásának júliusi számában tekinthetjük meg a bugyiban vagy éppen anélkül pózoló Heidi Klumot. A ruhaledobásban nincs újdonság, már számtalanszor láthattunk így pózolni a négygyerekes családanyát, ezúttal az arckifejezései érdemelnek egy-két szót, mivel elég ijesztőre sikerültek.

Heidi Klum az egyik képen nyitott szájjal pózol, ami sok más esetben erotikusnak számít, ám ezúttal kifejezetten ijesztő, és zombiszerű arckifejezés lett a végeredmény. Természetesen ehhez aktívan hozzájárul a kísérletező kedvű Klum új frizurája, ami az eddig megszokott világosszőkét besötétítette pár árnyalattal, és frufrut is vágatott magának.

csj450

Azt azonban továbbra is állítjuk, hogy a Victoria's Secret modellje négy gyermek után is elképesztően jól tartja magát, és – bár a képek nyilván retusáltak – nincs oka panaszra. Igaz, smink nélkül valószínűleg könnyedén elmennénk mellette az utcán. „Oké, 37 vagyok, nem tökéletes, négy gyermek édesanyja. De akkor mi van? A szépség azt jelenti, hogy elégedett vagy azzal, amid van” – nyilatkozta Heidi Klum a GQ magazinnak.

A világon a második legjobban kereső modellnek Flavio Briatorétól született egy lánya 2004-ben, Leni, jelenlegi férjétől, az énekes Sealtől két fia, Henry 2005-ben, Johan 2006-ban, és egy lánya, Lou 2009-ben. Az énekessel hagyományosan idén is megújították hűségesküjüket, idén visszafogott ceremóniájuk volt, de tavaly az alsó osztálybeliek esküvői hangulatát idézték meg. A sikeres kapcsolatukat nem csak éves lagzival ünneplik, terveik szerint párterápiás műsorban osztják majd meg tartós házasságuk titkát.