Az Ultimo fehérneműk frissen dobott reklámteste egy kaliforniai akvaparkban mutatta be új, szétfolyt alakját előnytelen fürdőruhában. Egy ilyen gigabugyi persze akkor se állt volna jól neki, ha tényleg úgy néz ki, mint az állítólag nem retusált katalógusfotókon.

Bob Geldof drogbotrányairól ismert középső lánya hatalmas és igen előnytelen fazonú bikinibugyiban, valamint hozzá csak előnytelenségben passzoló fürdőruhafelsőben mulatott a hétvégén barátaival egy kaliforniai strandon. A 21 éves lány egy évig volt az Ultimo fehérneműcég fiataloknak szóló, Miss Ultimo kollekciójának reklámarca, a katalógusfotókról akkoriban minden érintett fél azt állította, hogy nem nyúltak hozzájuk semmilyen digitális képszerkesztő programmal. Peaches Geldof jelenlegi látványa azonban köszönőviszonyban sincs a fél évvel ezelőtti önmagával. „Teljesen máshogy nézett ki, mint azokon a szexi fehérnemű-hirdetéseken, elsőre fel se ismertem” – idézi a News of the World egy szemtanú élményét képekbe öntött beszámolója mellé.

Az Ultimo közvetlenül azután szerződtette a Geldof-lányt, hogy tavaly februárban topless napozós paparazzófotók láttak napvilágot róla. Igaz, szintén ekkoriban volt hír az is, hogy egy drogtúladagolás miatt újra kellett éleszteni, de a céget ez nem nagyon zavarta: „Peaches tökéletes választás ehhez a kampányhoz: fiatal, provokatív és baromi stílusos” – indokolt a cég vezetője, Michelle Mone.

Amikor azonban három katalógussal később, idén márciusban újabb drogos botránnyal kapcsolatban merült fel Peaches Geldof neve, a cég már nem is találta olyan baromi stílusosnak a drogozást. „A Miss Ultimo egy olyan kollekció, ami a fiatal közönségnek szól, és mint ilyen, felelősséggel tartozunk azért, hogy olyan példaképeket állítsunk eléjük, akikre fel tudnak nézni" – aggódott visszamenőleg a cég szóvivője, megindokolva, miért rúgták ki reklámlányukat úgy, hogy még a már elkészült katalógusokat is bezúzatták. Peaches Geldof a legutóbbi hírek szerint nem tört le az évi 10 ezer fontos (kb 3,4 millió forintos) modellszerződés elvesztése miatt, most épp zenei pályafutással próbálkozik, amihez egy YouTube-elmebeteg segítségét tervezi igénybe venni. A Tonetta 777 néven tevékenykedő középkorú férfi általában bikiniben ad elő alpári dalokat, melyeket felpakol a videomegosztóra, de ezek a produkciói olyan mély hatást tettek a lányra, hogy felkérte, írjon számokat zenekarának.