A Real Madrid, illetve a portugál válogatott játékosának állítólag kétszáz nője volt már, és a kelet-európai lányok a gyengéi. Egy barátja szerint egy orosz nő az oka, akivel még 15 évesen jött össze, és akinek köszönhetően lett a szexfüggő hírességek egyike. A Bild am Sonntag szerint a focistának Dobó Kata is megvolt, de ezt a színésznő nem kívánta kommentálni. A Bild pár igen sarkalatos és fontos tényt is össszegyűjtött a portugál sportoló nemi életével kapcsolatban, például hogy szereti napszemüvegben csinálni.

A Bild am Sonntag című német lap úgy tudja, hogy Cristiano Ronaldo, a portugál futballsztár nemrég egy újabb barátnőt újított be. A legújabb áldozat egyébként nem más, mint Irina Shayk orosz topmodell, ami állítólag nem meglepő, hiszen a sportoló szereti a Kelet- és Közép-Európából származó lányokat. Természetesen ezt az állítást példákkal is alátámasztották, állítólag a most 25 éves C. Ronaldo elcsavarta egy lengyel énekesnő és egy bolgár sztriptíztáncos, sőt Dobó Kata fejét is.

Ó, Júlia!

Az eredeti cikkben csak modellként emlegetett magyar színésznő a Borsnak csupán annyit jegyzett meg, hogy nem kívánja kommentálni a német lap állítását. A lap azt is tudni véli, hogy a sportoló az összes kelet- és közép európai hódítását Juliának szólítja, ugyanis így hívták azt az orosz lányt, akivel még 2000-ben ismerkedett össze Madeirán. Az akkor 15 éves Ronaldo állítólag sűrűn ellátogatott Julia nyaralójába, és a barátok szerint az orosz lány tehet arról, hogy a focista szexfüggő lett.

Bár Julia vezetéknevét nem sikerült kiderítenie a német újságírónak, rátalált egy ukrán nőre, aki szintén tökéletesen beleillik a képbe. Alena Hanes Odesszában született, és egy angol férfihoz ment hozzá. Miután Manchesterbe költözött, egy szexboltban dolgozott. Amikor Cristiano Ronaldo még a Manchester United csapatában játszott, egyszer betért ebbe az üzletbe, majd az eladó és híres vásárlója egymásba gabalyodott. Viszonyuk állítólag másfél évig tartott, és kapcsolatuk akkor ért véget, amikor egy szerelmes SMS lebuktatta őket. Hanes férje gyorsan Ausztráliába küldte nejét, aki magát okolhatja a történtekért, hiszen ő felejtette el kitörölni a kompromittáló üzenetet a focistától.

Tutik a kelet-európai csajok

És itt még nem ért véget a szláv származású szeretők listája, a sportoló állítólag két moszkvai prostit is megdöntött, és Anne V orosz modellel is hírbe hozták. A kelet- és közép európai nők iránt érzett feltűnő vonzalom egyébként nem légből kapott. A Bild szerint a focista maga állította egy fotózáson, hogy az angol csajoknál sokkal jobbak a portugálok, de a spanyol, brazil és kelet-európai csajok a legtutibbak.

A bulvárlapok természetesen már régóta cikkeznek az ifjú focista magánéletének intim részleteiről, és ezen szemmel láthatóan az sem változtat, hogy éppen zajlik a futball-világbajnokság, vagyis a szakmai teljesítménynek kellene előtérbe kerülnie. A Bild egyébként már pár hónapja is behatóan foglalkozott a híres focista szerelmi, pontosabban nemi életével és nemrég összegyűjtöttek hatvankilenc szextényt vele kapcsolatban. Például (ismét) megtudhattuk, hogy nemcsak a csajok vannak oda érte, hanem a meleg pasik is igen szexisnek tartják.

Dugással ünnepel

Egyúttal az is kiderült, hogy mivel foghatják meg a gyengébbik nem képviselői a focistát. Míg egyesek szerint egy szép mosollyal sok mindent el lehet érni nála, addig egyik volt szeretője, Naya szerint a feszes feneket szereti, és azt is tőle tudja a világ, hogy a labdarúgó igen jól el van látva a lába között. A szerető az átlagos és a családi méretű pizza méretkülönbségével írta le a kölönbséget. Ronaldo egyébként szívesen ünnepli meg győzelmeit nők társaságában, és a parti akár ágyjelenettel is végződhet. Ja, és persze ha van elég jelentkező, akkor jöhet, az édeshármas illetve - négyes is. Tavaly nyáron például három csajt vitt szobára, amikor Los Angelesben tartózkodott. Ha éppen a csapatával utazik valahova, akkor már a busz ablakából felméri a kínálatot.

Az ifjú titán szerencsére a biztonságos szex híve, és a Dolce & Gabbana-csizmájában gyakran rejt el pár óvszert. Így talán nem is csoda, hogy eddig senki nem jelezte azt, hogy a focista gyereket nemzett volna neki. A Bild szerint a trófeákból Ronaldónak nincs nőideálja, nem válogatós. Ezt bizonyítja például az is, hogy 21 évesen egy nála 9 évvel idősebb televíziós műsorvezetővel, Merche Romeróval járt, de amikor Angliában élt, egy 18 éves angol diáklánnyal került közelebbi kapcsolatba.

Egyszerre macsós és romantikus

Szóval a saját naptárral is rendelkező focista egyszerűen imád csajozni, és emiatt nem is tud igazán hűséges maradni. Egyik korábbi barátnőjét, Nereida Gallardót például Letizia Filippi olasz szépségkirálynővel csalta meg. Ezek után talán nem meglepő az információ, miszerint Cristiano Ronaldo nagy pornórajongó is, otthonában állítólag számtalan felnőtteknek szóló magazin hever. Az ágyát egyébként fekete bársony borítja, és mellette egy óriási tükröt helyezett el. Bár szívesen küldözget mocskos üzeneteket, állítólag nagyon romantikus is tud lenni, ha akar. Voltak nők, akiknek virágokkal kedveskedett, sőt, ha kell egy szerelmes dalt is elénekel.

Persze sokszor igazi macsóként viselkedik, és állítólag néha magán hagyja a napszemüvegét szex közben. Az az öt escortlány sem nyilatkozott róla túl elismerően, akikkel egyszer egy medencében rendezett orgiát: a híresség ugyanis meglehetősen fukar volt, és nem bánt velük elég tisztelettudóan. Sőt, 2005-ben letartóztatták nemi erőszak gyanúja miatt, igaz, a vádakat később ejtették.

Gabriela Endinger, egy korábbi szerető szerint mindenesetre Ronaldo egyáltalán nem agresszív az ágyban, sőt, szereti, ha uralkodnak felette. Persze ez nem jelenti azt, hogy a focista a nyilvánosság előtt is ilyen szerény lenne, hiszen előfordult már, hogy pár angol paparazzó előtt markolászta magát a poén kedvéért 2009 márciusában.

A szex jobb a focinál is

Igaz, a focista barátnőit sem kell félteni. Egykori kedvese, Nereida Gallardo egy internetes oldalon osztotta meg a nyilvánossággal, hogy hozzámegy híres barátjához, aki a Sun szerint mellesleg meg sem kérte a lány kezét. A modell gyorsan tetézte a bejelentést pár mellmutogatós, leszbikust játszós fotóval, majd a csuklójára tetováltatta szerelme nevét, amiről a focista egy ideig szintén nem szerzett tudomást. A pár állítólag azért szakított, mert  Gallardónak korábban viszonya volt Ronaldo egyik kollégájával, Sergio Ramosszal. A focista édesanyja szerint a modellnek egyébként is csak a fia pénze kellett.

Ronaldo csaja a mellét mutogatva játssza a leszbikust

A volt barátnő szerint a sportoló nem nevezhető színes egyéniségnek, csupán három hobbija van: a futball, a Playstation és a szex. Egy svájci lapnak egyébként maga Cristiano Ronaldo nyilatkozta azt, hogy a szex még egy gólnál is jobb. Hogy van-e valami igazságtartalma ennek a kijelentésnek, nem tudni. Lewis Hamilton, a Forma-1 2008-as világbajnoka mindenesetre másként gondolja.

Balhés csajok

Cristiano Ronaldo édesanyja nem tartja valószínűnek, hogy gyermeke kétszáz nővel feküdt volna le. Az asszony azt állítja, fia mindig bemutatja azokat a lányokat, akikkel komolyabb kapcsolatra vágyik. Azt nem tudni, hogy Paris Hilton vagy Kim Kardashian találkozott-e kedves mamával, de a focista valószínűleg egyiküket sem akarta nőül venni. Hilton egyébként nagyon elégedett volt a Real Madrid játékosának ágyban nyújtott teljesítményével, állítólag azt mondta, hogy ezerszer jobb, mint az addigi pasijai. Mivel Hilton saját szexvideójának köszönhetően lett igazán ismert, nem meglepő, hogy a pletykák gyanítják egy olyan felvétel létezését is, ami a Ronaldóval töltött éjszakákon készült, és bármikor feltűnhet a neten.

Az Armani reklámarcának egyébként nem az előbb említett két celeb volt a legbalhésabb nő az életében, az angol sajtó szerint jóban volt egy brazil prostituálttal is. Fernanda Brags állítólag 2000 fontért (közel 667 ezer forintért) adta magát egy éjszakára, és keresetét némi drogterjesztéssel egészítette ki. Az igen beszédes, Naya nevű szeretőről pedig annyit érdemes még tudni, hogy állítása szerint 5000 dollárt (kb. 1,1 millió forintot) kapott azért, hogy elcsavarja a focista fejét, és beszámoljon ágybéli teljesítményéről. Ez utóbbi szerinte egyébként 10 pontból 9,5-öt érdemel. Ja, és hogy mivel nyerte el Ronaldo tetszését Naya? A focista állítólag azért választotta őt, mert úgy véli, hogy a molettebb lányok jobbak az orális szexben.