A 45 éves színésznő közel egy hónapja hozta világra második gyermekét, de máris nyilvánosságra került pár fotó, amiken topless sütteti magát egy jacht fedélzetén és a tengerparton. Monica Bellucci egyébként sem egy szívbajos fajta, várandósan kétszer is levetkőzött a Vanity Fairnek, hogy egy olasz törvény ellen tiltakozzon.

Az Egotastic, az egyik fő villantásügyi blog a napokban egy olyan fotósorozattal örvendeztette meg olvasóit, amin a topless napozó Monica Bellucci látható. Önmagában persze ez nem lenne olyan nagy szám, de az egyébként igazán szerencsés génkészletű színésznő 45 éves, alig egy hónapja adott életet második gyermekének. Kevesen vannak, akik ennyi idősen és ilyen röviddel a nagy esemény után megtehetik, hogy bevállalják a bikinifelső nélküli fotózást sejtve, hogy valahol csupasz mellekre éhes paparazzók lesnek rá. A világ egyik legjobb nőjének tartott hírességet viszont ez nem aggasztotta, nemcsak a homokos tengerparton, hanem egy jacht fedélzetén is bevállalta a toplesst.

Arról nem szól a fáma, hogy a parton készült képeken látható férfi személyében Monica Bellucci gyermekeinek édesapját, Vincent Casselt tisztelhetjük-e, bár egyelőre nem érkezett hír arról, hogy sok híres párhoz hasonlóan az ő kapcsolatuk is megromlott volna. Igaz, egyelőre az sem biztos, hogy a képek frissek. Amennyiben mégis azok, meg kell állapítanunk, hogy Monica Bellucci igazán jól tartja magát.

Ha a képek frissek

A kétgyermekes színésznő egyébként sem szégyenlős fajta, hiszen mindkét terhessége alatt megmutatta (majdnem) csupasz valóját a nagyvilágnak. Első lánya, Deva születése előtt azért vállalta el a meztelen címlapfotót, mert így kívánt tiltakozni az olasz kormány azon döntése ellen, hogy törvényben tiltják meg a spermadonorok használatát.

Pár hónappal ezelőtt, Leonie lányával terhesen ugyancsak ebből az okokból vetkőzött (bár ekkor már csak fehérneműre), mivel a mesterséges megtermékenyítést korlátozó törvény még mindig hatályos. "Az olasz nők külföldi klinikákra járnak, ha megengedhetik maguknak. Ez igazságtalanság. Ez egy politikai probléma, vagy leginkább annak a problémája, hogy a politika kihasználja az egyházat” – nyilatkozta Bellucci.