Sári Évi barátjával együtt spanyol-német döntőt vár, Dopeman argentin drukker és Ronaldo fan. Lilu és Freire Szilvi is az argentinokban bízik, egyedül Brasch Bence hisz egy kis csapat győzelmében. Vb-s körkérdés ahhoz a kevés celebhez, aki követi az eseményeket.

Bár Palcsó Tamás nem néz focimeccseket és nem is tudja kinek drukkoljon, a meglepetésekért odavan. „Valamelyik kis csapatnak szívesen drukkoltam volna, mondjuk, Svájcnak, de ők már kiestek. Amikor megverték a spanyolokat, az nagyon tetszett. Tudom, csak 1:0 lett, nem volt gólzáporos este, de szimpatikus volt az egész” – mondta az énekes, aki tizenkét éve imádta a FIFA 98 pc-játékot.

 
Spanyolország - Svájc összefoglaló

Cristiano Ronaldo egy ikon

Dopeman még hezitál, hogy a portugáloknak vagy az argentinoknak szurkoljon, de bevallotta, hogy a brazilokat idén még egyáltalán nem látta játszani. „Módfelett idegesít, hogy az összes kommentátor Cristiano Ronaldo miatt idegeskedik. Nekem gagyi, hogy állandóan cinkelni akarják a magyar kommentátorok. Az a csávó egy ikon” – mondta, majd hozzátette, nagy esélyt lát arra, hogy az argentinok fogják megnyerni vébét. (Az argentinok következő, szombati meccsét a németek ellen, valamint az eddigi meccsösszefoglalókat itt nézheti meg.)

Brasch Bence szerint a szlovákok fognak győzni a 2010-es vébén, bár bevallotta, hogy nem nézi a meccseket, és azt sem tudja, kiestek-e már. Bódi Sylvi sem nézi a meccseket, ezért nem is tudott érdemben hozzászólni, de elmondta, ettől függetlenül a braziloknak drukkol.

Freire Szilvi argentin drukker

Lilu az argentinoknak szurkol. „A vasárnapi Mexikó-Argentína meccsen olyan gól született, ami még nekem is fájt, miközben nem a mexikóiakért szorítok. Les volt, és ez nagyon nagyon rosszat tett a játéknak” – mondta a műsorvezető, aki az egyenes kieséses meccseket semmi pénzért nem hagyná ki. Freire Szilvi szintén argentin-drukker, de a gólokra nem emlékszik, csak az eredményekre. Dundika férjével együtt a spanyoloknak szorít. Kötelező jelleggel nézi a mérkőzéseket, akár egyedül is.„Sajnos a gólok nem maradnak meg a fejemben, de a spanyolok legutóbbi meccse közben felhívtam a férjem a második gólnál, mert családilag nekik drukkolunk.”

 
Argentína-Mexikó gólösszefoglaló

Amíg lehetett, az olaszoknak szurkolt Fogarasy Mariann, de mióta kiestek, portugál fan lett. Persze azt is megszívta. „Minden meccset megnéztem eddig, a legviccesebb az volt, amikor Cristiano Ronaldo fejéről bepattant a labda a kapuba a Portugália-Korea meccsen. A legemlékezetesebb mégis az Anglia-Németország összecsapás volt, hiszen a végeredmény komoly meglepetés lett.” Bár Sári Évi nem drukkol senkinek, párjával, Kucsera Gáborral egy spanyol-német döntőre tippelnek. „A két vasárnapi vitatott gólra biztosan fogok emlékezni, pedig azt mondták a kommentátorok, hogy jó lenne, ha inkább nem, hiszen annyi szép gól volt már. A vonalbírók helyében én elmenekülnék a világ végére.”

 
Gól: Portugália-Észak-Korea 6:0