A volt csaja fogát valószínűleg kiütő Mel Gibson egyre mélyebb gödörbe kerülhet, mert most újabb hangfelvétel szivárgott ki Okszana Grigorjevához fűződő kapcsolatából. Az új felvételen Gibson többször megfenyegeti volt barátnőjét, és bevallja azt is, hogy megverte. A színész most már menthetetlennek tűnik, egyedül a színes bőrű színésznő, Whoopi Goldberg védi valamiért niggerező-zsidózó-nőverő haverját.

Mel Gibson valószínűleg pontosan akkora állat és agresszív barom a magánéletben, mint amilyennek a South Park készítői az évek során beállították, pedig a színész rajzfilmesített karaktere az egyik legsúlyosabb figura a sorozat történetében. Gibsonnak azért kell kellemetlen időszakot átélnie, mert volt nője, Okszana Grigorjeva azt állítja, hogy Gibson egy veszekedés közben kiütötte a fogát, a dolog most már ráadásul a rendőrséget is érdekli. A malibui rendőrség múlt csütörtökön jelentette be, hogy nyomozást indítottak a filmsztár ellen családon belüli erőszak miatt.

A rendszeresen rasszista fröcsögést előadó színészt az ügynöksége is kirúgta a napokban, mert vállalhatatlannak tartották. Úgy tűnik, tovább szorul a hurok, mert most meg előkerült egy újabb hangfelvétel, a múltkori lekurvázós telefonbeszélgetés után. Gibson az első felvételen alaposan kiosztotta volt barátnőjét, mert kihívó ruhákat hord, az új felvételen meg többször is megfenyegeti, illetve beismeri, hogy megverte.

Az újabb felvétel a Radar Online exkluzív tartalma, ami jelenleg éppen nem elérhető, de szerencsére felkerült a videómegosztókra is. Gibson ebben sokkal agresszívabb hangot üt meg, mint az első üzenetben. "Egy kibaszott botot kéne a fejedbe vágni! Kibaszott agyátültetésre van szükséget meg egy kurva lélekre" - vágta volt barátnője fejéhez a színész, amikor Grigorjeva azt tanácsolta neki, hogy segítsen magán gyógyszerekkel.

A felvétel egy későbbi pontján Grigorjeva megölésével fenyegetőzött. "Fenyegetsz? A földbe teszlek, a kurva életbe! Ezt érted? Mert képes vagyok rá" - vagdalkozott Gibson.

Az újabb üzenet talán legfontosabb része viszont mégis az, hogy Gibson kvázi beismeri rajta, hogy kiütötte Grigorjeva fogát, ami miatt a volt barátnő július elején keresetet nyújtott be ellene. "Milyen férfi az ilyen? Megütni egy nőt, miközben a gyerekét tartja a karjaiban? Kétszer is kitörni a fogát? Milyen férfi az ilyen?" - kérdezi Grigorjeva a telefonban.

"Szóval már dühös vagy! Tudod mit? Kurvára megérdemelted az egészet!" - vágott vissza Mel Gibson, tökéletesen belesétálva a tudta nélkül rögzített beszélgetés csapdájába. A Radar Online-on szereplő leírás szerint Gibson néha alig tud beszélni a dühtől, miközben Grigorjeva végig nyugodt. Amennyiben bebizonyosodik, hogy valódi anyagról szó, akkor az komoly bizonyíték lehet Gibson ellen a tárgyaláskor.

Gibson ügyvédje csak annyit mondott a hangfelvételekről, hogy az egykori zongoraművész és énekes Grigorjeva - akinek egyébként Timothy Dalton angol színésztől már van egy másik gyereke is - így akar több pénzt kisajtolni Mel Gibsonból. A felvételen azonban az hangzik el, hogy Grigorjevát "nem érdekli a pénz, csak a maga és gyermeke biztonsága".

Gibson állítólag azzal vádolta meg a nőt, hogy akkor akarta elhagyni, amikor nem adott neki több pénzt. "Magamat és a gyerek életét mentem meg. Fütyülök a zenére, a pénzedre, csak az életem és a gyerek élete fontos. Mert majdnem megöltél minket, ezt ne feledd"- hangzik el a felvételen.

Eddig egyedül Whoopi Goldberg , a 90-es években népszerű, színes bőrű színésznő szólalt meg az ügyben, aki elmondta, hogy szerinte a sokadszor nyilvánosan feketéket, zsidókat, bevándorlókat szidalmazó férfi nem rasszista. "Nem tetszik, amit csinált. De ismerem Melt, nagyon régóta vagyun barátok, és tudom, hogy nem rasszista. Lehet, hogy egy fafejű idióta, de nem ülhetek itt azt hallgatva, hogy rasszista. Én nem tudom rá azt mondani, volt a házamban, jól elvolt a gyerekeimmel. Úgyhogy ezt mindenképpen el kellett mondanom, de az nagyon nem tetszik, amit csinált" - kelt valamelyest a védelmére Goldberg egy tévéműsorban, ahol éppen Mel Gibsont cikizték.

Grigorjeva, aki annyit mondott korábban, hogy nem ő hozta nyilvánosságra az anyagokat, már korábban is rögzítette beszélgetését a volt fickójával. Az eslő kiszivárgott, körülbelül kétperces anyag arról szól, hogy Gibson felhívja Grigorjevát, akit először lecsesz azért, mert a nő külföldi barátainak a társaságában szoptatja a közös gyereküket. Aztán számon kéri rajta, hogy miért nem mondta neki, hogy megcsináltatta a melleit. "Tartsd meg őket ha akarod. Úgy nézel ki, mint egy vegasi kis picsa, egy vegasi kurva" - mondta Gibson a gyereke anyjának.

A felvétel szerint a színésznek az sem tetszett, hogy Grigorjeva szeret kihívóan öltözködni, a színész megfogalmazása szerint annyira, hogy feszes ruháiból majd' kibuggyannak hatalmas mellei és a puncija. "Úgy nézel ki, mint egy kibaszott tüzelő szuka, és ha megerőszakol egy csapat nigger, akkor az a te hibád lesz" - vágja Gibson a nő fejéhez.

A színész a felvételen azt is elmondja, hogy magára nézve borzasztó kínosnak érzi a nő minden nyilvános megmozdulását, különösen a hatalmas melleivel nem tud mit kezdeni.