A Dr. Csont című tévésorozat FBI-ügynöke állítólag többször is maszturbált egy statiszta előtt, akit minden alkalommal annyira megrázott a látvány, hogy egy évvel később jutott eszébe feljelenteni. A 9 éve házas Boreanazra mostanság rájár a rúd, épphogy megúszta – ha egyáltalán megúszta – neje megcsalását Tiger Woods szeretőjével.

Szexuális zaklatás vádjával indított kártérítési pert az amerikai színész ellen egy Kristina Hagan nevű statiszta: a nő tavaly forgatott együtt a Dr. Csont című krimisorozatban Boreanazzal, és most, közel egy évvel később azzal vádolja, hogy a férfi többször is molesztálta őt.

Mindig türelmesen megvárta

Hagan 2009 augusztusában dolgozott először Boreanazzal, állítása szerint a sorozatban Seely Booth FBI-ügynököt alakító színész azonnal elkezdte „szexuális tartalmú sms-ekkel zaklatni” – írja a beadványban a nő ügyvédje, aki nem is lehet más, mint a Tiger Woods-szeretőt is híven képviselő Gloria Allred.

A statiszta mindezek ellenére 2009 októberében önszántából beült Boreanaz kocsijába, amikor a férfi felajánlotta, hogy elviszi. Boreanaz itt azonban állítólag elővezette neki, hogy bizony, ebben a produkcióban ő a főnök, és „van befolyása arra, hogy mi lesz a sorsa”, majd lehúzódott a kocsival, és „megkísérelte megcsókolni és megfogni a mellét”. A nő azt állítja, ellökte magától, de ezzel nem tudta leállítani: „lehúzta a sliccét, elővette a péniszét és addig rángatta, míg nem ejakulált” – idézi Allred ügyfele megrázó élményét, bár arra nem tér ki, hogy az ügyfél miért várta ki a kocsiban a végeredményt.

Hagan szerint Boreanaz ráadásul el is ismételte neki pár héttel később ugyanezt a lakókocsijában, ahol ölelgette, majd „előtte maszturbált”. Az szintén nem derült ki, mit keresett a statiszta a férfi lakókocsijában, és miért várta ki ismét, milyen véget ér a már ismert akció. A türelem oka talán az lehetett, hogy Boreanaz állítólag többször is biztosította a nőt, hogy rajta van, hogy statiszta helyett valódi szerepet kapjon a sorozatban, de ebből aztán nem lett semmi. A TMZ cikkében szereplő közös fotó azt bizonyítja, hogy voltak olyan pillanatok, amikor Hagan nem érezte terhesnek Boreanaz közelségét, és boldogan fotózkodott vele.

A nő mostani beadványában egyúttal a Fox tévétársaság és a produkciós cég több vezető munkatársát is megnevezi, akik állítólag figyelmen kívül hagyták a helyzetét, és "nem voltak hajlandóak megelőző intézkedéseket tenni" Boreanaz leállítására.

A színész szóvivője időközben a TMZ-nek szűkszavúan leszögezte: "A David Boreanaz állítólagos zaklató viselkedésével kapcsolatban megfogalmazott gyanúsítások teljességgel valótlanok és nevetségesek. Az egész kereset teljesen alaptalan".

Nehéz lesz így rendberakni egy házasságot

A színész maga egyelőre nem reagált a friss vádakra, de egy ilyen eljárás vélhetően nem fog jót tenni házassága megmentéséért folytatott erőfeszítéseinek. A kilenc éve házas Boreanazról májusban derült ki, hogy Tiger Woods lyuksógora: megcsalta nejét, Jaime Bergman playmate-et a golfos szeretőjével, Rachel Uchitellel. A Woods-szerető álítólag több százezer dollárra próbálta megzsarolni a színészt viszonyuk kiteregetésével, ezért Boreanaz inkább maga vallotta be a köznek, és egyúttal azonnal mélységesen meg is bánta bűneit.

A 40 éves színész és neje - akivel két közös gyerekük is van, a 10 éves Jaden Rayne, és a tavaly augusztusban, tehát közvetlenül az állítólagos zaklatások előtt született Bardot Vita - a töredelmes vallomás után úgy döntöttek, megpróbálják menteni, ami menthető: "Most próbáljuk helyrehozni a kapcsolatunkat, rendbetenni, ami olyan súlyosan tönkrement" - szögezte le még akkor, májusban a People-nek Boreanaz, aki csakis és kizárólag magát hibáztatta a történtekért.