Az Inni és élni hagyni című vámpíros sorozatban viszonylag sok a szex, ám a női főszerepet játszó Anna Paquin eddig nem vetkőzött. Most azonban – sokak örömére – vőlegényével, a főszerepet játszó Stephen Moyerrel igazán forró jelenetben mutatta meg meztelen testét.

Anna Paquin korábban az X-Men trilógiában szerepelt, ő alakította a Vadóc nevű karaktert, de sokan első filmszerepe alapján azonosítják, mivel 1993-ban 11 évesen Oscar-díjat nyert a Zongoralecke című filmben. A vámpíros sorozatban 2007-ben debütált, a telepatikus képességekkel rendelkező szőke pincérnő, Sookie Stackhouse karakterét alakítja. Vőlegényét munkájának köszönheti: a forgatáson jött össze a férfi főszerepet, Billt játszó Stephen Moyerrel, akivel azóta el is jegyezték egymást.

A színészpáros kifejezetten viccesnek találja, hogy a sorozatban is szerelmespárt alakítanak: a sztori szerint a gondolatolvasó Sookie Stackhouse beleszeret Bill Comptonba, a vámpírba, és persze össze is jönnek. Bár a sorozatot már évek óta forgatják, a nézők most láthatnak először szexjelenetet a jegyesek előadásában – számolt be a meztelenségre szakosodott egotastic.coml. A jelenetben Paquin keményen meglovagolja Moyert, miközben erotikusan nyög és kiabál. A dögös aláfestő zenével kísért féktelen aktus alatt a nézőnek bőven van ideje feltérképezni mindkét fél testét: a férfiak a színésznő apró, kemény melleit és fenekét kívánhatják meg, a nőnemű nézők pedig Moyer kigyúrt testére csorgathatják nyálukat.

Mi az a True Blood?

A True Blood, magyarul Inni és élni hagyni című tévésorozat alapjául Charlaine Harris Sookie Stackhouse Novels című vámpíros könyvsorozata szolgált. A történet szerint a tömeggyártott szintetikus vér feltalálásának köszönhetően a vámpíroknak nincs szükségük többé emberekre, hogy napi szükségleteiket fedezzék, így szabadon sétálhatnak a halandók között: ám mivel az éjszaka világából nem törhetnek ki, az emberek továbbra is furcsán néznek rájuk. Paquin karaktere azonban megérti a vámpírokat, mert tudja, milyen érzés a társadalom kivetettjének lenni: őt gondolatolvasási képességei miatt viselik nehezen.

A gondolatolvasó, szexi szőke karakter, Snookie Stackhouse egyébként sokak fantáziáját izgatja, úgyhogy érthető, ha nagy felhajtás övezi a félperces jelenetet. Snoop Dogg dalt írt a karakterhez, a Comic-Conon pedig a rajongók azt kérdezték Paquintől, mikor szeret szexelni. A színésznő nem jött zavarba, készségesen válaszolt is: „Jobban szeretek délelőtt meztelenkedni, és csak később ölök embereket, főleg ha különösen durva jelenetről van szó, hiszen így nem kell úgy ebédelned, hogy tiszta mocsok vagy.”

A 28 éves új-zélandi színésznő nem mutogatja magát gyakran, szexuális szokásait mégis ismeri a nagyérdemű: annak ellenére, hogy Moyerrel hamarosan össze is házasodnak, Paquin egy esélyegyenlőségi kampány tévészpotjában nemrég bevallotta, hogy nőkkel is szívesen lefekszik. "Anna Paquin vagyok, biszex, de kit érdekel ez?!" - mondta videóra mindenki legnagyobb döbbenetére idén tavasszal.