Orlando Bloom várandós felesége nyilván egyre kevesebb szereplést vállal majd állapotára való tekintettel, de most még rajongói bátran csorgathatják a nyálukat új, vetkőzős fotóira, amiket az olasz Vogue számára készített Steven Meisel. És nem is akármilyen képek ezek, hiszen 3D-s fotókról van szó, így megfelelő szemüveggel pillanatok alatt térhatású lesz Kerr fedetlen keble.

Az olasz Vogue szeptemberi kiadásának címlapján az éppen várandós Miranda Kerr és ölebe, Frankie látható – írja a news.com.au. A divatmagazin számára készült fotósorozat azért különleges, mivel a címlap és az összes kép 3D-hatású, már ha megfelelő szemüvegen keresztül nézzük.

Az ismert modelltől nem áll távol a vetkőzés , így nem csoda, hogy a Vogue kedvéért is hajlandó meztelenkedni egy keveset. Az egyik képen kissé eltakart, de egyébként csupasz fenekének 3D-s látványában gyönyörködhetnek az olvasók, egy másikon pedig egyik melle látható teljes valójában. A sorozatot Steven Meisel készítette a modellről, aki többek közt a Louis Vuitton és Miu Miu holmijait viseli a fotókon.

Nem ez az első eset, hogy egy magazin három dimenziós címlappal, esetleg fotósorozattal lepi meg az olvasóit. Az InStyle tavaly decemberi számának elején Taylor Swift szerepelt , akit a megfelelő módszerrel – mondjuk egy webkamera segítségével - lehetett "életre kelteni". A Rolling Stone magazin is térhatású fotóval ünnepelte meg az 1000. lapszámot, míg a Metal Hammer idén egy 3D-s címlappal rótta le a tiszteletét az Iron Maiden előtt .

Nyáron a ZOO magazin is előrukkolt egy különleges lapszámmal, és ők még ingyenes 3D-szemüveget is biztosítottak az olvasóknak. A Remix divatmagazin szintén térhatású fotókkal örvendeztette meg az erre fogékonyakat, és szinte se szeri, se száma a hasonló olvasócsalogató kiadványoknak.