A modell a szintén lenge öltözetű Gisele Bündchennel és Jeneil Williamsszel karöltve szerepel az i-D magazin címlapján. Orlando Bloom barátnőjének ez a sokadik félmeztelen fotósorozata, azonban ez utóbbi miatt még nem rúgtak ki senkit állásából.

A modell egy újabb fotósorozatot készített, melyen ismét félmeztelenül pózol. Miranda Kerr az i-D számára készített képeket, és a magazin három különböző címlappal jelenteti meg az aktuális számát, melyen Kerr mellett Gisele Bündchen és Jeneil Williams látható. Bündchen a címlapképen egy szál takaróban néz a kamerába, míg Williams a fotósorozatban szerepel félmeztelenül egy szex feliratos nyaklánccal.

Miranda Kerrnek egyébként korántsem ez az első félmeztelen fotósorozata, pár hónappal ezelőtt a német és az amerikai GQ is készített az egyik legjobban kereső modellel egy-egy hasonló fotósorozatot. Ennek azonban egyedül David Kiely nem örült, ugyanis ő volt az a bróker, akit februárban azért rúgtak ki az állásából, mert Kerr meztelen képeit nézegette, miközben kollégája éppen élő interjút adott egy ausztrál televíziós csatornának.

A modellt, akit egyébként Orlando Bloom barátnőjeként tartják jelenleg számon, korábban azzal vádolták, ő is a csontsovány modellek táborát gyarapítja. Azonban Kerr akkor kijelentette, évek óta ugyanaz a mérete és csupán a felvett pózok miatt tűnhet egyes képeken vékonyabbnak, mint kellene.