A focista házasságát valószínűleg leromboló első után újabb prosti jelentkezett, majd megjelent egy stewardess és egy szépségversenyző is, akiket Rooney állítólag megpróbált felszedni. A focista egyelőre nem mert felesége színe elé állni, csak SMS-ben tudatta vele, hogy félrelépett. Az ügy kezd az amerikai golfbajnok, Tiger Woods botrányára hajazni, bár válás esetén Coleen Rooney százmillió dollár helyett be kell érje tízmillió fonttal.

Néhány nappal azután, hogy bejelentkezett a Jennifer Thompson nevű prostituált, és elmondta, Wayne Rooney többször is megcsalta vele az akkor éppen terhes feleségét, most megjelent a képben kolléganője is, aki azt állítja, hármasban voltak együtt Rooney-val.

Míg Jennifer Thompson állítása szerint hét hónap alatt hétszer feküdt le a sportolóval, az újabb jelentkező, Helen Wood nem árulta el, hány alkalommal vette igénybe szolgáltatásait a focista. Csak azt mondja, hármasban voltak Jennifer Thompsonnal és Wayne Rooneyval még tavaly a manchesteri Lowry Hotelben - írja a Daily Mail.

Wood elmondása szerint néhány héttel azután került képbe, hogy Wayne Rooney összeismerkedett kolléganőjével. "Wayne azt mondta nekünk, hogy még sosem csinálta hármasban. Félénk volt és furcsa" - emlékezett vissza Thompson. A húszéves Thompson emlékei szerint egyébként a szex meglehetősen unalmas volt a focistával.

Wayne Rooney-nak egyelőre nem igazán volt módja megszólalni a házasságát valószínűleg romba döntő események miatt. Egyrészt azért, mert Anglia válogatottjával éppen külföldön volt, amikor a hétvégén megjelentek a hírek a félrelépésekről, másrészt azért sem, mert ismerősök szerint nagyon tart feleségétől, Coleen Rooney-tól. A Daily Mail egy másik cikke szerint a focista szombaton SMS-ben értesítette feleségét a kirobbanóban lévő botrányról, hogy ne az újságokból kelljen megtudnia a dolgot. Coleen Rooney állítólag épp a fodrásznál ült, amikor megkapta az üzenetet, reakciója nem ismert, de állítólag a botrány óta szülei otthonában tartózkodik. Az ismerősök szerint az sms-vallomás mellett az is igazi gyáva jellemre vall, hogy a házapsár a péntek estét még együtt töltötte úgyhogy Rooney akár be is számolhatott volna a dolgokról.

A házaspár várhatóan a napokban találkozik majd először a botrány kirobbanása óta, de szintén ismerősök azt álítják, Rooney nem igazán akarja megmenteni a házasságát: úgy van vele, hogy ha a felesége el akarja hagyni, hát akkor hagyja csak el nyugodtan.

Amennyiben válás lesz a dologból, Coleen Rooney akár tízmillió fontot, azaz kb. 3,5 milliárd forintot is kaphat. Legalábbis ezt mondja Ellen Kerr válóperes ügyvéd. "Ha a két Rooney együtt nagyjából 35 millió fontot ér, akkor tízmillió font Coleen számára fair összegnek tűnik. Van egy gyerekük, akinek elég pénzt kell biztosítani a felnevelésére, és ha eladnák a házukat, akkor az eladási ár nagyobb fele is őt illetné. Azokért az estékért a másik nőkkel drágán meg fog fizetni" - nyilatkozta a Sunnak az ügyvéd. Adam Johns pénzügyi szakértő szerint a focista több millió font értékben bukhat reklámszerződéseket is - ahogy az a sorozatos hűtlenséggel lebukó Tiger Woods golfbajnokkal is történt.

A focista tehát rengeteg pénzt bukhat abban az ügyben, ami egyre inkább hasonlít Tiger Woodséra, amikor elég volt egy prosti nyilatkozata ahhoz, hogy beinduljon a lavina. Rooney esetében egyébként, amikor Jennifer Thomas szülei megtudták, hogy mit tett a lányuk, elnézést kértek a nevében Coleen Rooney-tól. "A lányunkkal, Jenniferrel foglalkozó újságcikkek hatására, legőszintébb sajnálatunkat szeretnénk kifejezni Coleen Rooney és a családja számára. Kicsit üresnek hangozhat, de a feleségem és én nem fogjuk megbocsátani azt, ami megtörtént vagy megtörténhetett. Fogalmunk sem volt egyik megjelent állításról sem" - írták közleményükben a szülők.

A két prosti mellett viszont megjelent még legalább két nő, akik azt az elméletet támasztják alá, hogy Wayne Rooney fejét nem volt különösebben nehéz elcsavarni, sőt leginkább magától kereste más nők társaságát.

A Sun talált egy stewardesst, akit Rooney akkor próbált meg felszedni, amikor Ibizán bulizott a haverjaival. "Nem volt hozzászokva, hogy nemet mondanak neki, és nem akarta elhinni, hogy nem akarok vele elmenni. Pontosan tudtam, hogy mit akar, de határozottan nemet mondtam neki. Nagyon próbálkozott. Nemet mondtam, de nagyon meglepettnek tűnt, mintha már jó ideje nem hallotta volna ezt a szót" - nyilatkozta a Mirrornak Rebbeca Hayes, a British Airways stewardesse.

A 24 éves nő elmondása szerint Rooney először egy üveg pezsgőt küldött az asztalához a San Antonióban található Eden klubban, majd próbálkozott, végül nemes egyszerűséggel utasította őt és egy barátnőjét, hogy menjenek vele, mert ő azt akarja. A stewardess és barátnője viszont nem akarták, hiába erősködött a focista, hogy ő mindent megkap, amit akar. Rooney végül feladta a dolgot, és odaszólt egy pár másik lánynak, akik a stewardessnél és barátnőjénél készségesebbnek bizonyultak.

"Nagyon szánalmas volt. Reggel hat óra volt, és ott voltak ezek a lányok, akik azért harcoltak, hogy visszamehessenek Wayne-nel meg a haverjaival a szállodájukba. Nyilvánvaló volt, hogy nem társasjátékozni akarnak" - mondta a stewardess.

A stewardess mellett egy másik lánnyal is hírbe hozták Rooney-t, egy Samii Darnley nevű szépségversenyzővel, aki jelenleg a Miss Preston szépségverseny egyik indulója. A húszéves Darnleyt a focista még a klubja, a Manchester United egyik karácsonyi buliján ismerte meg tavaly decemberben, egyik csapattársa, Rio Ferdinand Rosso nevű éttermében, ahol nagyon próbálta felszedni - írja a Daily Mail.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a közeledés pontosan mit jelentett, de a Daily Mail szerint Darnley ismert arca a manchesteri éjszakáknak, egyik kedvelt szórakozása, hogy ismert emberekkel pózol, általában elég kevés ruhában. Az is különös egybeesés, hogy Darnley egész véletlenül jó barátnője az egész botrányt kirobbantó prostituáltnak, Jennifer Thomasnakl.