Ismerősei szerint a 21 éves Brittney Jones szívesen használja ki a férfiakat, és - amennyiben hihetünk a RadarOnline-nak - még egy saját szexvideója is van, amit volt barátjával készített. A szentéletűnek nem mondható lány a Star magazinnak köszönheti, hogy nevét egyre többen ismerik, ugyanis ők írtak arról, hogy állítólag megvolt neki Ashton Kutcher, amit a színész természetesen tagad.

Demi Moore férjének állítólagos szeretője, Brittney Jones nem egy szégyenlős lány – derítette ki a RadarOnline. Információik szerint ugyanis a lánynak van egy saját házi szexvideója is, amit még 19 éves korában vett fel akkori pasija egy mobiltelefonnal. A Radar természetesen közzé is tett pár képet a műből, melyet az exbarát is kommentált. „Csináltunk pár rövid felvételt arról, ahogy különböző pozitúrákat próbáltunk ki szex közben” – nyilatkozta a férfi, aki a nevét nem adta a nyilatkozathoz. A férfi hozzátette, kisebb-nagyobb megszakításokkal közel egy évig volt együtt Jonesszal, majd hat hónapja szakítottak, a lány ugyanis megcsalta. Egy ismerőse szerint Jones nem a visszafogott életvitel híve, nagyon szeret bulizni, és meglehetősen sokat iszik. Azt is hozzátette, hogy a lány jelenleg valószínűleg összeveszett az édesanyjával és nővérével, és azóta férfibarátainál húzza meg magát.

Született pénzhajhász

Míg a színész tagadja, hogy megcsalta volna 15 évvel idősebb nejét, Demi Moore-t, az állítólagos szerető barátai szerint Jonesről sok minden elmondható ugyan, de az nem, hogy hazudik. „Egyszer azt mondta, hogy a hírességek közül legszívesebben Ashton Kutcherrel feküdne le” – közölte a megdönthetetlennek éppen nem mondható bizonyítékot a lány egyik ismerőse. „Én hiszek neki. Jó ideje ismerem Brittney-t, és a családtagjai is hasonlóan gondolkodnak, mint ő, igazi pénzhajhászok” – nyilatkozta egy bennfentes. A 21 éves Brittney Jones korábban azt nyilatkozta, hogy ő nem rombolta szét Ashton Kutcher házasságát, sőt, Demi Moore-ral baráti viszonyt ápol. Ami pedig a turbékoló celebpárt illeti, megjegyezte, nem kell mindent elhinni, amit a hollywoodi sztárok házasságairól írnak. A lány a botrány kirobbanása óta állítólag saját menedzsert és szóvivőt újított magának.

Mi az igazság?

Ön szerint félrelépett Kutcher Jonesszal?

Először a Star magazin számolt be Kutcher állítólagos hűtlenségéről. A színész természetesen azonnal tagadta, hogy megcsalta volna nejét, és perrel fenyegetőzött . Ez azonban nem nagyon hatotta meg a lapot, és ismét előrukkoltak egy félrelépős sztorival, aminek ezúttal Brittney Jones volt a főszereplője. A 21 éves lány természetesen részletesen elmesélte, hogy találkozott Kutcherrel, és szerinte mi is történt közöttük. Hogy valóban bajban van-e Kutcher és nála 15 évvel idősebb, de egy igazi MILF-nek számító Moore házassága, arról megoszlanak a vélemények. A Reasonable Bunch című film forgatásán úgy tűnt, hogy továbbra is nagyon szeretik egymást, van, aki szerint korántsem ennyire idilli a helyzet.