A házaspár az énekes legújabb dalának videóklipjében mutatja be, hogyan is kell elképzelni legintimebb pillanataikat. Bár a végeredmény jóval visszafogottabb, mint a celebkörökben megszokott, kiszivárgott házipornók, azért csupasz bőrfelületben és érzékiségben nincs hiány. Az ötlet egyébként magától Heidi Klumtól származik.

Azt eddig is tudtuk, hogy Heidi Klum és Seal szexuális életével minden rendben van, és teljesen odavannak egymásért. Kiszivárogtatott házipornó helyett azonban ők beérték annyival, hogy videón mutatták meg a köztük lévő harmóniát, amiben azért némi meztelenség, csók és érzéki simogatás is szerepel. A felvétel egyben Seal legújabb, Secret című dalának videóklipje.

„A videó két szerelmes emberről szól. Mindig is egy olyan férfira vágytam, mint a férjem, és soha nem gondoltam volna, hogy rátalálok” – nyilatkozta a modell. A fekete-fehérben forgatott meztelenkedés ötlete állítólag Heidi Klum fejéből pattant ki – írja a Starpulse. „Magamtól nem kértem volna meg ilyesmire, de neki nagyon tetszett a dal, ami arról szól, hogyan ismerkedtünk meg, és persze a lányunkról, Leniről. Felvetette, hogy csináljunk valami olyasmit, amire büszkék lehetünk, amivel megünnepelhetnénk a szerelmünket, valami olyat, ami ajándék lehet Leninek, ha idősebb lesz” – nyilatkozta Seal.

Intim pillanatok

Az énekes nem a vér szerinti apja Klum első gyermekének, Leninek: a kislány még Flavio Briatore Forma-1 vezértől fogant 2003-ban, a pár nem sokkal később szakított. Klum még terhes volt, amikor megismerkedett Seallel, majd egy évvel később össze is házasodtak. Briatore sose vett részt kislánya életében, Leni az énekest tekinti apjának, Seal pedig tavaly örökbe is fogadta. „Ha meghallgatják, tudni fogják, hogy melyik az a rész, amiben róla van szó” – nyilatkozta a dalról, de nem akarta pontosabban leírni, hogy mely mondatokra gondolt, mert szerinte így a hallgatók nem biztos, hogy azonosulni tudnak majd a szöveggel, nem érzik majd annyira magukénak.

Az énekes egyik barátját, Nabil Elderkint kérte meg, hogy vegye fel az intim perceket, és egyúttal megkérte menedzserét, hogy tartsa távol az illetékteleneket a forgatás helyszínétől. „Mindenkit kitessékeltünk a stúdióból. A menedzserem cipelte körbe a kamera akkumulátorát, de neki is el kellett fordulni, miközben Nabil és a világításért felelős munkatársa filmezett. Elég érdekes élmény volt” – tette hozzá.

Egy elkötelezettt férfi

Az énekes elmondta, hogy a Seal 6: Commitment  album az elmúlt hét évről szól. Ezen időszak alatt ismerkedett meg feleségével, aki Leni után még három gyermeket szült neki. „A kötődés, az elkötelezettség az egyik fő motívum a lemezen. Ez a fogalom persze nem csak a magánéletemben jelenik meg. Részben a munkám is erről szól. A velem együtt dolgozó emberek is elkötelezettek” – tette hozzá Seal, aki szerint néha mélyre kell ásni ahhoz, hogy olyan dalok szülessenek, amire a közönség érzelmileg rá tud hangolódni. A négygyermekes szupermodell férje új lemezén egyébként énekesnői babérokra tör, a Wedding Song című számot ugyanis közösen énekelték fel – írja a Daily Mail. „Az igazat megvallva egészen jól énekel” – nyilatkozta a büszke férj.

Egy szerelem története

A modell és az énekes még akkor talált egymásra, amikor Klum éppen első gyermekével, Lenivel volt várandós, és 2005 májusában ki is mondták a boldogító igent. Pár hónappal később megszületett első fiuk, Henry, 2006 novemberében öccse, Johan is meglátta a napvilágot, közel egy évvel ezelőtt pedig egy újabb kislánnyal gyarapodott a család. A házastársi esküjüket minden évben megújító pár számára egyébként lényegesen fontosabb a család, mint a karrier. „Mindketten nagy, pénzes lehetőségeket utasítottunk vissza, mert a család fontosabb. Úgy kell élned, mintha mindig csak egy dobásod lenne” – nyilatkozta az énekes. Nyáron egyébként az a hír járta, hogy egy párterápiás műsort indítanak. A Love's Divine keretében Seal és Klum az Egyesült Államokat járja majd, hogy életvezetési tanácsokat adjanak a jelentkezőknek.