25 éve halt meg a férje, azóta keresi a jóravaló férfit maga mellé Zana József granny pornós háremhölgye az Édesnégyes című műsorból. A 63 éves asszony állítása szerint már régen felhagyott a szexiparral, és meglepetésként érte, hogy ismét közszemlére tették filmjeit. Nyugdíjkiegészítésként folytatott munkája miatt már olyan is előfordult, hogy leköpték, ennek ellenére még mindig van az az összeg, amiért rábólintana egy újabb nagymamás produkcióra.

Nem magától jelentkezett, egyik barátnője nevezte be a TV2 Édesnégyesébe azt a nagymamapornós asszonyt, akit még az adásba került részek előtt buktattunk le nyugdíjkiegészítésként folytatott munkájával. A 63 éves Elizabeth (pornós nevén Renáta) a Velvetnek elmondta, mindezek ellenére örömmel szerepelt a műsorban, főleg, hogy Zana József kegyeiért kellett megküzdenie:

„Korábban már láttam képernyőn, tudtam, hogy színész, sőt, nagyon régen még fiatalként is láttam őt” – mesélte. „Határozott, magabiztos, ad magára, nagyon szépen beszél a nőkkel, nem egy durva ember, jó humora van, nem pocakos, tényleg igyekszik olyan ember lenni, hogy megnyerő legyen a hölgyek számára. Minden megvan benne, ami számomra az ideális férfit jelenti” – lelkendezett a versenyző, akinek 25 éve halt meg a férje, és azóta nem talált jóravaló férfit maga mellé. „Volt komolyabb kapcsolatom, de az megcsalt, ráadásul kiderült róla, hogy nős ember. Utána megint beleszaladtam egy ilyenbe, úgy látszik, engem a nős férfiak találnak meg. Vagy gusztustalanok keresnek, vagy olyanok, akikről kiderül, hogy élettársuk, feleségük van.

Elizabeth korábbi állítása szerint 60 éves korában csöppent bele a pornóiparba, és ugyan tavaly még aktív színésznőként nyilatkozott a juj.hu kamerájának, a Velvetnek arról számolt be, hogy már régóta nem csinál pornófilmeket. „Félretettem ezt a dolgot. Akkoriban anyagilag nagyon rosszul álltam, jól jött a pénz, de rájöttem, hogy nem ez a módja annak, hogy így keressem a kenyerem” – magyarázta.

„Kicsit kellemetlenül is érintett, hogy ez megint felbukkant az interneten, mert úgy gondoltam, hogy ennek már vége, de úgy látszik, nem. Olyan ez, mint amikor valakit lecsuknak börtönbe, azt is élete végéig végigkíséri. Nem tudja magáról levakarni és előbb vagy utóbb minden kiderül. Akkor nekem ez egy jó döntésnek tűnt. Ha az ember másfél órás munkáért kap ötvenezer forintot, az egy jó pénz. Aztán úgy döntöttem, inkább vállalok máshol munkát, csak ezt ne. Van, aki azt mondja, ne szégyelljem, van, aki csúnya dolgokat mond rám, és olyan is volt már, aki leköpött. Amióta kiderült ez a dolog az Édesnégyes kapcsán, újból felkérést kaptam egy főszerepre, amit elutasítottam. Egyelőre. Mert a pénz jól jönne, de nem lenne jó dolog, ha felkerülnék megint az internetre.”

Az asszony azt is bevallotta, hogy imádja a szexet, az egyik legfontosabb dolognak tartja egy kapcsolatban, na persze csak megfelelő partnerrel: „Válogatós vagyok ezen a területen, hiába vagyok ennyi idős. A Zana korabeli férfiak egyébként tapasztalatom szerint nem képesek arra a produkcióra, amiket én a kamerák előtt megkaptam fiatal, huszonéves pasiktól. Viszont egy férfiból sok mindent ki lehet hozni. Nekem volt már olyan partnerem, aki azt mondta, már azt se tudja, mi az a szex, a szeme kívánja, a farka nem. Hát én még azzal is megkívántattam vele. Azt mondta, megesküdött volna arra, hogy oda a férfiassága, és hogy én vagyok az a nő, aki visszavitte őt az életbe. Azóta meg is nősült. Egyébként a férfiak félnek tőlem, mert jólöltözött, magára valamit adó nő vagyok. Rám jobban tapadnak a fiatalok, mint az idősek. 30-35 éves pasik hívnak. Szimpatikus vagyok nekik, tudok velük mindenről beszélgetni, még a szexről is.”