A TV2 által kiszivárogtatott friss videón egy granny pornóst, a 63 éves Renátát fedeztük fel az Édesnégyes következő szériájának szereplőjeként. Az asszony korábban ötvenezer forintokért szexelt fiatal pasikkal a kamerák előtt, családja nem tud a nyugdíjkiegészítés gyanánt bevállalt extra munkáról. Mint ahogyan a csatorna is állítja, nem vizsgálták a jelentkező előéletét.

A Szabó Zsófi által levedlett, korábban melegeknek készült filmben szereplő Varga Balázs után újabb pornós kerül a képernyőre jövő héten az Édesnégyes című párkeresőshowban. A TV2 egyik videója a mai nap folyamán eredetileg azt hivatott bemutatni, hogy a következő széria főszereplője, Zana József hogyan fejeli le a padlót egyik háremhölgyével, ám a figyelmünket nem kerülte el a színész korosztálybeli társasága sem.

Bár az asszonyt még soha nem láttuk ilyen visszafogott öltözékben (sőt, rajongói leginkább ruha nélkül emlékeznek rá), minden kétséget kizárólag az a Renáta nevű nő szállt harcba a képernyőn Zana kegyeiért, aki közel 60 évesen csöppent bele a felnőtt filmek világába, és ezzel elnyerte a Magyarország legidősebb pornószínésznője címet is.

Renátával tavaly a juj.hu forgatott le egy videós anyagot, melyben az asszony elmesélte, hogy nyugdíjkiegészítés gyanánt szerepel granny, vagyis nagymama pornókban (korosodó/idős asszonyok fiatal férfiakkal közösülnek a jelenetekben) alkalmanként cirka ötvenezer forintért. Az is kiderült, hogy a családja nem tud a másodállásáról, amiben – állítása szerint – durvább dolgokat nem vállal be, ide sorolva az anális szexet is.

Az Édesnégyes versenyzőjét egyébként nemcsak a pornóipar favorizálja (ahol már szintén volt része édesnégyesben), a rock&roll-party-vurstli börleszk figurái, Soerii & Poolek Tanga című klipjében is testhezálló szerepet kapott.

„Nem vizsgáltuk az Édesnégyes című műsor szereplőinek előéletét” – nyilatkozta a Velvetnek Koltay Tamás, a TV2 szóvivője, aki hozzátette, az, hogy a hölgy esetleg felnőtt filmekben vállalt szerepet, nem zárja ki, hogy gyengéd érzelmek ébredjenek benne Zana József iránt. Renáta mindenesetre fejlődőképesnek bizonyul, korábbi nyilatkozatához képest már a szexben is bevállalósabb – ha a fenti videó nem volt elég, nézze meg a Muffinon, milyen területen.