Sebestyén Balázs kezet fogott és csacsogott is Jeremy Ironsszal, aki bár fáradt volt, nem unta a budapesti Nobu megnyitóját. Brad Pitthez és Angelina Jolie-hoz csak azok mehettek oda, akiket Andy Vajna a kordon mögé is beengedett. Aki nem volt pontos, lemaradt a világsztárokról, viszont vigasztalódhatott a honi celebcsapat krémjével.

Aki nem született celebnek vagy nem vált azzá, illetve nem celebbel kavar, az csak kívülről csodálhatta meg, hogy Andy Vajna barátnőjének villantása mellett mi történt a Nobu vörösszönyegén. Aki viszont bejutott az étteremmegnyitóra, ez egy örök emlék maradhat – erre következtettünk a beszámolókból.

„Nagyon jó volt, nagyon elegáns, gyakorlatilag ilyen élményben még nem volt részem. Olyan volt, mintha Amerikában volnánk. Két méterre tőlünk ott beszélgetett Brad Pitt és Angelina Jolie egy külön teremben” – mesélte Hajdú Péter, aki azt is megosztotta a Velvettel, hogy Nobuyuki Matsuhisa és Andy Vajna Brad Pittel és barátnőjével egy külön teremben tartózkodott. „Nem lehetett velük bratyizni, Pitték korábban is jöttek és mentek, Robert de Niro végig velük volt, de mindemellett az összes protokolláris dolognak eleget tett.”

Nem csak a villantásról szólt az este

Sebestyén Balázs lecsúszott Brad Pittről és kedveséről, viszont Jeremy Ironsszal kezet fogott és megbeszélték mi a helyzet. „Amikor a bárpultot támasztottam, odajött Vajna, és mondta, hogy bevisz a különterembe. Robert de Niro folyamatosan a konyhába járkált, látszólag le volt terhelve. Jeremy Irons pedig mondta, hogy fáradt, és nem, nem unja ezt a felhajtást, egyszerűen ilyen a feje, ha nem pihent eleget. Normális volt, azt is hozzátette, hogy szereti Budapestet. Mindenki szimpatikus és allűrmentes volt” – számolt be a műsorvezető a Velvetnek arról, hogy miként viselkedtek a Nobu megnyitóján a hollywoodi hírességek.

Az ételt minden hazai celeb dicsérte, kifogástalannak tartotta, ahogy a szervezést is. „Nagyon jól éreztem magam, olyanokkal találkoztam, akikkel már nagyon régen nem. Nyilván rengeteg ember volt, nagyon finom volt a kaja, de igazából az étteremmel való ismerkedésről szólt az este. Brad Pittéket nem sikerült elkapnom, mert mire megérkeztem, már elmentek. Nem messze tőlem beszélgetett Robert de Niro, de effektíve nem találkoztam vele” – mondta Zimány Linda, aki azt is kiemelte, hogy ez az esemény kilógott a sorból. „Látszott rajta, hogy Andy Vajna sokat dolgozott rajta, minden nagyon meg volt szervezve. Nem egy tipikus magyar rendezvény volt.”