Jason Statham és Billy Zane volt nője aggódott a szeptemberi Playboy-fotók miatt, ezért aktokkal gyakorolt, hogy megtudja, hogyan fog kinézni meztelenül. Pedig a brit modell-színésznő nem első alkalommal vetkőzött, félmeztelenül már többször megmutatta magát, fehérneműben meg amúgy is kötelező neki, mert ő az Ultimo fehérneműcég reklámarca.

A harmincas modell szeptemberi Playboy fotói már augusztusban kiszivárogtak, ám a gyöngysorral feldobott akt tesztfotók, amikkel a férfimagazinos fotózásra készült, csak most kaptak helyet a News of the Worldben. A lap körítése szerint Brook, akit a férfimagazin az Egyesült Királyság legszexibb exportcikkeként definiált, azért készíttette a gyöngysoros-tengerpartos fotókat, mert meg akart győződni róla, hogy jól fest majd meztelenül a playboyos fotókon.

Kicsit már lóg a melle

A 14 éves kora óta modellkedő Kelly Brook a Playboynak adott interjújában bevallotta, hogy valóban aggódott a fotózás miatt, ugyanis „a magazin többi lánya mindig olyan tökéletes”, ráadásul nem harmincasok, és a mellük sem lóg. Amellett, hogy Jason Statham és Billy Zane volt nője hatalmas megtiszteltetésként élte meg a Playboy-szereplést, egy tisztességes összeggel is gazdagabb lett: ötszázezer dollárt kapott a vetkőzésért.

A 85F-66-91-es adottságokkal rendelkező 168 centiméteres fehérneműmodell félelmei mindenesetre alaptalannak tűnnek, ha a júliusi Loaded magazinban megjelent fotóit tekintjük, ezeken ugyanis a nagyérdemű már teljesen meztelenül is szemrevételezhette a testét. Brook nem mindig tárulkozik ki ennyire: a novemberi FHM-ben csak fürdőruhában, a Maximban motoros macaként pózolt, és az Ultimo reklámfotóihoz is csak fehérneműre vetkőzött.