A Magyarországon készült képei alapján úgy néz ki, Angelina Jolie csak egy pufidzsekit hozott magával a forgatásra. A színésznő nagy rajongója a pufidzsekiknek, már 2009 elején lehetett ilyenben látni.

Angelina Jolie néhány hete Magyarországon forgat, és eddig akárhányszor sikerült valakinek lefotóznia, mindig ugyanabban a sötétbarna pufidzsekiben volt.

A kabátról semmit sem tudni azon túl, hogy a színésznő rendszeresen ezt hordja munka közben. Nincs semmi utalás arra, hogy milyen márkájú lehet.

Magyarországon ez a kabát volt rajta a Rózsák terén és a Tűzraktárban is. De ebben a kabátban volt már a fóti forgatásán is.

De úgy néz ki, nemcsak a forgatásokkor veszi fel a földig érő kabátot, hanem akkor is, amikor a kertben játszik a gyerekekkel.

A pufidzseki az idei szezon nagy visszatérője lesz a divatipari szakértők szerint, így Angelina Jolie a Budapesten bemutatott kabátjával a divatkövetésről tehetne tanúbizonyságot.

De úgy néz ki, a színésznő nem a divatot szereti különösen, hanem a pufidzsekiket. Már 2009 februárjában is feltűnt egy hasonló kabátban, akkor egy nagyjából bokáig érő darabot választott.

A képet közelebbről megnézve látszik, hogy egy North Face Metropolis típusú parkáról van szó, ami nagyjából nyolcvanezer forintba kerül.

A North Face kabáton kívül egy másik bokáig érő pufidzsekiben is látható volt már Angelina Jolie, egy 2009 decemberében készült képen a Salt ügynök forgatásán. Ezen a kabáton viszont már nincs semmiféle márkajelzés.

Ugyanúgy, ahogy a Magyarországra hozott, valószínűleg harmadik típusú, valamivel rövidebb kabáton sem látni semmi jelzést arra vonatkozóan, hogy pontosan milyen darabról lehet szó.