Hugh Hefner egykori barátnőjéről ugyan próbaképpen készült pár fotó a Playboynak gyermeke születése után, de végül úgy döntött, hogy mégsem akarja vetkőzéssel bebizonyítani, hogy még mindig szexi. A magazin így kénytelen volt egy két évvel ezelőtt készült bikinis képet rakni a decemberi lapszám elejére.

A szőke playmate megfogadta, hogy többé nem vetkőzik tavaly született gyermekére való tekintettel. Ehhez az ígéretéhez - egy tesztsorozattól eltekintve - tartotta is magát, és a Playboy legújabb számának címlapján is bikiniben pózol. Sőt, mint kiderült, a kép jóval azelőtt készült, hogy Kendra Wilkinson állapotos lett volna.

A Playboy kedves számára

A híresség a blogjában tájékoztatta az embereket arról, hogy a pontosan mikoriak is a magazin decemberi számában látható fotók. „Szeretnék tisztázni valamit nagyon gyorsan. Sokan láttátok a műsoromban, nem igazán tudtam eldönteni, hogy szerepeljek-e ismét a Playboyban. A decemberi szám címlapján ugyan én pózolok, de a kép nem most készült. Egy két évvel ezelőtti fotósorozatról van szó, abból az időszakból származnak a képek, amikor még a Playboy-villában éltem. Nagyon hízelgő, hogy ismét a címlapra kerültem, és mint mindannyian tudjátok, a Playboy nagyon kedves számomra” – írja Kendra Wilkinson, aki fia születése után nem igazán volt elégedett az alakjával.

Súlyproblémák?

Hugh Hefner volt barátnője még tavaly decemberben hozta világra első gyermekét, aki édesapja után a Hank Baskett nevet kapta. A sportokért rajongó híresség nyolc héttel fia születése után már fürdőruhában pózolt az OK! magazin címlapján. Elmondása szerint a terhesség alatt 25 kilót szedett fel, és az első két hónapban 11 kilogrammot adott le. „Idegölő volt a nyolc hét, mire végre belefértem a bikinibe" – nyilatkozta Wilkinson, akinek a fotóját bizonyára kezelésbe vették az utómunkálatok során, hogy lehetőleg nyoma sem maradjon annak, hogy pár héttel korábban adott életet gyermekének.

Kendra Wilkinson egyébként később elárulta, hogy valójában nem volt annyira elégedett szülés utáni alakjával. "Az egyik este átjöttek a barátnőim, hogy megnézzék a kisfiamat. Hihetetlenül jól néztek ki, mindegyiküknek nagyon jó teste van. Csak abban reménykedtem, hogy Hank nem néz rájuk. Látni, hogy mennyire más a testük, igazi kulturális sokk volt" – nyilatkozta a celeb, aki miután szakított Hugh Hefnerrel, gyorsan hozzáment Hank Basketthez, a Philadelphia Eagles játékosához.

A pornó szívás

Később pedig kifejtette, hogy nem hajlandó többé vetkőzni, hiszen édesanyaként ez már egy kicsit kellemetlen lenne. Így érthető módon kicsit megviselte, amikor előkerült egy korábban készített házipornó: "Én voltam, de ez ma már nem én vagyok. Teljesen összetörte a szívem. Hogyan tehet valaki ilyet egy emberrel, akinek már gyereke van? Szívás. Ez a legkeményebb dolog, amivel szembe kell néznünk." Néhány hete egyébként kiderült, hogy a Playboy szerette volna, ha ismét kamerák elé áll, de visszautasította őket.

Persze nem korábbi, gyermeke érdekében tett fogadalma miatt mondott nemet, vagy azért, mert – ahogyan a Life & Style először írta – aggódott férje és a többi ember véleménye miatt, hanem azért, mert meg akart szabadulni pár felesleges kilótól. Kendra Wilkinson, akiről egyébként készült egy pár tesztkép, az E!Online-nak elmondta, a súlyának nincs köze a döntéséhez, azért visszakozott, mert férjének nem igazán tetszett az indok, amiért vetkőzni akart. A szőke celeb állítólag azért akart ismét a magazinban pózolni, hogy bebizonyítsa az embereknek, még mindig nagyon szexi.