horoszkóp

Szalontai Ágnes vetkőzni akar, de pornózni már nem

2008.10.15. 08:50
A botrányos múltú, Bár 2.0-ból megismert Szalontai Ágnes szeretne a férfimagazinok sztárja lenni, fotózásokra járni. A pornófilmes felkéréseket azonban visszautasítja. Erős lánynak tartja magát, ezért nem futamodik meg az országból. A valóságshow-ban leesett az álla, amikor szembesült a körülményekkel.

Szalontai Ágnes, a Bár 2.0-ából kiesett játékos úgy véli, hogy a tévések tudtak a pornós múltjáról, sőt ezért keresték fel őt és hívták szerepelni a műsorba. Valószínűnek tartja, hogy az egész műsort köré építették fel, hiszen amióta kiszavazták őt a játékból, azóta szerinte kevesebben kíváncsiak az adásra.

Öccse pszichológushoz akarta küldeni

Az óriásmellű modell a Velvetnek elmondta: amióta a nézők kiszavazták a játékból, többször is kapott pornófelkérést, de azokat nem vállalta el, mivel saját bevallása szerint inkább a férfimagazinok címlapján szeretne szerepelni. Fő célja, hogy egyszer a Playboy címlaplánya legyen. Egy mellimplantátumokat gyártó cég is felkérte, hogy legyen a reklámlányuk, de arra is nemet mondott. Szeretné, ha a múltját elfelejtenék az emberek, hiszen amikor a pornófilmek készültek, pénzhiánnyal küzdött és egy kis feltűnési vágy is vezérelte. Szalontai szerint minden elkészült filmet beismert, ezért biztosan nem találunk róla többet az interneten. Ennek némileg ellentmond, hogy egy korábbi interjúban megkérdezte tőlünk, hogy azokon a filmeken szőke volt-e még a haja. Talán készült barna hajjal is? Az is érdekes, hogy a botrányok után egy call-girl hirdetés is lekerült a világhálóról. Erről a modell úgy nyilatkozott, hogy azt nem ő, hanem az anyukájának a régi barátja rakta föl, bosszúból.

A modell azt is elmondta a Velvetnek, hogy öccse azt ajánlotta, kezdjen el pszichológushoz járni és beszélje ki magából a sérelmeit. Szalontainak nagy segítségére van most az öccse, aki mindenben mellette áll és támogatja.

Hárman sminkeltek mellette, miközben a vécén ült

Szalontai Ágnes állítása szerint azért nem érezte jól magát a Bár 2.0 házában, mert mindig megmondták neki, mit csináljon, pedig ő szabad embernek tartja magát. „Ez egy kiváló önismereti játék volt. Megtanultam alkalmazkodni, pedig többször is megfordult a fejemben, hogy otthagyom a játékot. Az elején aláírattak velünk egy szerződést, amiben benne van, hogy ha idő előtt elhagyod a házat, egy millió forint kártérítésre köteleznek. Én inkább fizettem volna, csak ne kelljen együtt lennem a sok huszonéves kisgyerekkel.” Elhatározása azonban nem volt annyira konkrét, mint Iváné, aki valóban otthagyta a házat.

Szalontai megtanulta, hogyan kell alkalmazkodni, ezért már nem olyan kényes, mint a játék előtt. Mindig félt, hogy a háta mögött kibeszélik társai és visszanézve a videókat, be is igazolódtak az aggodalmai. Gerinctelen dolognak tartja az ilyesmit, de nem haragszik senkire, hiszen mindenki a bent maradásért és a nézők kegyeiért küzdött.

Szalontai Ágnes a valóságshow szerepléséről elmondta, hogy ő egy nagyon sportszerető ember, a házban pedig nem volt lehetősége sportolni, ezért vetemedett arra, hogy társai előtt formálja testét. Emiatt többen kritizálták. „Mikor kérdeztem a szerkesztőket, hogy mekkora lesz a ház és hogyan fog kinézni, mindig csak azt mondták, majd meglátom. Aztán jött a ledöbbenés. Két kicsi szoba, az egyikben négy duplaágy, a nappaliban két pici kanapé. A WC nem külön volt, hanem a fürdőszobában. Meg kellett tanulnod úgy végezni a dolgodat, hogy közben hárman sminkeltek melletted.”