Szétlőtte a tévéjét egy amerikai férfi, amikor meglátta Sarah Palin, egykori republikánus alelnökjelölt lányát az egyik műsorban. Miután a tévével végzett, a feleségére fogta a fegyvert, aki elmenekült, és egy közeli városból riasztotta a rendőrséget. A seriff küldötteinek végül 15 órával később megadta magát a feldühödött férfi.

A hatvanhat éves Steven N. Cowan a Dancing with the Stars című műsort nézte feleségével hétfőn, amiben Bristol Palin, Sarah Palin lánya is a versenyzők között van. Amikor Palin felbukkant a műsorban, Cowan váratlanul felpattant, hangosan szidta a politikát, majd felrohant az emeletre – írja a Wisconsin State Journal. Egy töltött sörétes puskával tért vissza körülbelül húsz perccel később, és ordítva követelte feleségétől a pisztolyát, amit egyébként lányuk, biztonsági okokra hivatkozva, egy hónappal korábban elvitt az otthonukból.

Amikor a felesége nem tudott segíteni, szétlőtte a tévét, újratöltött és az asszonyra fogta a fegyvert. Cowan feleségének valahogy sikerült elmenekülnie, a közeli Black Earth nevű városba ment, ahonnan riasztotta a rendőröket, mondván, nem érzi magát biztonságban. A seriff küldöttei tizenöt órán keresztül tartották sakkban a ház közelében lévő fülkében Cowant, aki végül másnap délelőtt tizenegykor, minden probléma nélkül feladta magát. Cowant, aki a magazin információi szerint orvosi kezelés alatt állt, az dühítette fel, hogy egy politikai figura is bekerült a műsorba, aki szerinte még szarul is táncol.

Sarah Palin egyébként nemrég arról twittelt, hogy milyen büszke lányára, hogy bekerült a műsor celebjei közé. Azt is megemlítette, hogy milyen fontos következtetésre jutott lánya még a műsor előtt: "Mindenképp kritizálnak majd, szóval miért ne táncolnék" – idézte lányát Palin. Arra viszont valószínűleg egyikük se gondolt, hogy valahol az Egyesült Államokban egy hatvanhat éves férfi a pisztolyát fogja követelni és szétlövi a tévét, annyira felzaklatja majd a műsor.

A rendkívül pikánsan csengő Palin-nevet nemcsak ezekkel a hírekkel öregbítette az elvileg őrülten konzervatív család. Sarah Palinnak elindult a valóságshowja, Sarah Palin Alaszkája címmel, miközben Bristol Palin a Candies Foundation legújabb, biztonságos szexszel kapcsolatos kampányában is szerepet válllalt. A videóban a Jersey Shore című, MTV-s trash reality egyik szereplőjével, Mike "The Situation"-nel beszélgetnek a védekezés fontosságáról. A reklám báját az adja, hogy a Jersey Shore szereplői nyíltan vallják, hogy kinézetükön és a dugáson kívül semmi nem érdekli őket, míg Bristol Palinnak sikerült tizenhét évesen teherbe esnie egyik osztálytársától. Az esküvő azóta is húzódik.

A legkisebb Palin-lány pedig csúnyán kibukott az Facebookon, amikor az anyjukája valóságshowját ekézték a vasárnapi bemutató alatt – írja a TMZ.  A Sarah Palin Alaszkája című műsor premierje alatt egy Tre nevű felhasználó, aki együtt járt iskolába a Palin-gyerekekkel, azt írta, hogy éppen csúnyát bukik a show. "Haha, te akkora ratyi vagy. Nincs ötletem, hogy ki lehetsz, de a képek alapján, amiket láttam, undorító vagy" – bukott ki Willow Palin. Miután egyre többen felfigyeltek a beszélgetésre, beküldött még egy kommentet: "Bocsi, srácok, mind féltékenyek vagytok a családom sikereire és az életben nem fogtok jutni sehova" – osztotta az internetezőket. A szóváltást később törölték, egy névtelen forrás pedig elmondta, hogy Willow Palin nem szokott így beszélni.