A mellméretéről is ismert énekesnő - több kolléganőjével együtt - a VH1 különleges koncertjén fog fellépni, amit a világ különféle pontjain állomásozó amerikai katonáknak közvetítenek majd. Az eseményhez készült plakátokon Perry pin-up stílusú fotón alakít szexi ejtőernyőst, de maga is meglepve látta, hogy a kész fotókon utólag kisebbre retusálták a dekoltázsát. A tettes ráadásul a saját menedzsmentje volt, akik úgy érezték, ügyfelük nem elég lapos a többiekhez képest.

Katy Perry az öt év kihagyás után tavaly újjáélesztett VH1 Divas című műsorban fog énekelni december 5-én néhány népszerű kolléganője társaságában. Az alkalom különlegességét növeli, hogy a műsort a VH1 mellett közvetíti az American Forces Network is, vagyis az a szolgáltató, amelyik a világ különféle pontjain állomásozó amerikai katonáknak és családjaiknak továbbítja az USA legnépszerűbb televíziós és rádiós műsorait.

Mivel a külföldön harcoló amerikai csapatok szórakoztatása a II. világháború óta népszerű tradíció az USA showbizniszében, a koncerthez készült plakátokon a fellépők a korszak pin-up stílusát idézik fel, Katy Perry például egy szexi ejtőernyőst alakít. Az énekesnő menedzsmentje viszont túl nagynak találta a többiek melléhez képest Katy Perry 75D-s mellét, ezért kisebbre retusálták az énekesnő dekoltázsát - írja az US Magazine.

A retusálás egy darabig csak pletykaszinten létezett, a VH1 viszont szerdán megjelentette a műsorhoz készült két képet, amelyeken jól látszik, hogy valóban komoly utómunkát végeztek az énekesnő mellén.

Katy Perry előszeretettel dobja be mellméretét karrierje építésében, például rendszeres vetkőzéseivel sem titkolni próbálja adottságait, és valószínűleg a külföldön állomásozó amerikai csapatok sem vették volna rossz néven, hogy végre melleket látnak. De az sem először fordult elő az énekesnővel, hogy pontosan dekoltázsa miatt akadt problémája.

Szeptemberben például pontosan emiatt vágták ki a Szezám utca című gyerekműsorból azt a klipjét, amiben Elmóval énekelte közösen a Hot'N Cold című számát. A csatorna a kész felvételeket látva úgy döntött,  Perry esküvői kisestélyijének dekoltázsa túl merész egy gyerekműsorba, ezért letiltották a klipet.

Az énekesnő válaszul saját weboldalán azért közzétette a klipet, majd a Saturday Night Live-ban vágott vissza egy kisfilmmel, amelyben rengeteg gyermeklelkű felnőtt szexuális perverzióiban nyitott új csapást, amint Elmót ábrázoló, borzasztóan kivágott, feszülős pólójában pattogtatta a melleit .

Perry egyelőre nem reagált a VH1 mellcsorbítós plakátjára, mindenesetre a Szezám utcás incidenshez képest itt nem a VH1 volt, aki beleszólt Perry mellméretébe, hanem a saját menedzsmentje dobta be a prűdkártyát, úgyhogy ha valakivel el kell majd beszélgetnie az énekesnőnek, akkor a saját emberei lesznek azok.