horoszkóp

A várandós Miranda Kerr az ausztrál Vogue-nak is levetkőzött

2010.12.02. 21:41
Az első gyerekét váró modell a W magazin után most az ausztrál Vogue-nak állt modellt meztelenül. Lehet, hogy nem is ez az utolsó pucér terhesfotó róla, mint mondja, számára külön öröm gömbölyödő hassal pózolni, hiszen annyira élvezi, hogy állapotos.

Orlando Bloom modell felesége korábban is szívesen vetkőzött a magazinok számára, és erről a szokásáról azután sem mondott le, hogy teherbe esett. Korábban a W magazin decemberi, a családi értékekről szóló számában mutatta meg magát először meztelenül, ezúttal az ausztrál Vogue részesülhetett a kegyben. Kerr a hatodik hónapban volt, amikor modellt állt a magazinnak a sorozathoz, melynek egyik képén anyaszült meztelenül látható. Igaz, a W magazin hasonló tematikájú fotójával ellentétben a Vogue-nak kicsit visszafogottabban, mellét a kezével takarva pózol.

Kattintson a Vogue fotóiért
Kattintson a Vogue fotóiért

Miranda Kerr a Sky News munkatársának kifejtette, óriási élmény volt terhesen modellt állni, hiszen nagyon büszke a hasára, örül annak, hogy gyermeket vár. Nem is éri be a róla készült felvételekkel, más emléket is szeretett volna ezekről a hónapokról. „Egy olyan cuccot akartam rendelni a neten, amivel lehet bronznyomatot készíteni a hasadról, és az örök emlék lenne. Megcsinálod a bronzformát, aztán ha megszületik a baba, takaróba csavarva be lehet tenni a formába és az olyan neki, mintha még a hasamban lenne” – árulta el korábban a New Idea magazinnak.

A Vogue-nak elárulta, az első három hónap nem volt könnyű, mert egyfolytában hányingere volt. Persze azóta megjött az étvágya, de szerencsére csak egészséges ételeket kíván. Állítása szerint alapvetően nem szokott paradicsomot és narancsot enni, de mostanában teljesen más a helyzet. Hozzátette, az is nagyon megtisztelő volt, hogy az ötödik hónaban még kifutóra állhatott a Balenciaga párizsi bemutatóján.

A 27 éves ausztrál modell és Orlando Bloom júliusban házasodott össze, és röviddel később kiderült, hogy Kerr gyermeket vár, aki januárban születik majd meg. Egyelőre nem tudni, fiút vagy lányt vár-e a házaspár: a Victoria's Secret modellje nemrég azt nyilatkozta az egyik televíziós csatornának, hogy maga sem tudja gyermeke nemét, meglepetés lesz.