Orlando Bloom 27 éves modellneje a W magazinnak idézte fel Demi Moore 1991-es, azóta klasszikussá vált és sokak által újragondolt terhesfotóját. A Victoria’s Secret, a Prada és a Jil Sander márkák reklámarca azonban a többiekkel ellentétben nem szégyellős: a fotón mellét is látni hagyja.

Demi Moore 1991-es terhesfotója óta számtalan híresség - köztük Britney Spears, Christina Aguilera, Monica Belucci vagy Claudia Schiffer - döntött úgy, hogy meztelenül mutatja meg gömbölyödő hasát a világnak. E példát követte Miranda Kerr is, aki nem szégyellősködött a W magazin decemberi, családi értékeket tárgyaló számában: elődeivel ellentétben a mellét sem takarta el a fekete-fehér fotón, amit Patrick Demarchelier készített.

Párizsban tudta meg, hogy várandós

Orlando Bloom hat és fél hónapos terhes asszonya nemcsak vetkőzött, beszélt is a magazinnak. „Számomra a család magát az életet jelenti” – nyilatkozta a gyermekét váró modell, majd elmondta, egyáltalán nem okozott számára fejtörést, hogy férjével – akihez titokban feleségül ment júliusban – családot alapítsanak. A világ nyolcadik legkeresettebb modelljét éppen Párizsban fotózták a Jil Sander márka reklámkampányához, amikor rosszul lett. Ekkor tudta meg, hogy gyermeket vár színész férjétől, Orlando Bloomtól, akivel úgy döntöttek, a szülés előtt nem szeretnék megtudni a baba nemét.

Bár Kerr karrierje töretlenül ível felfelé, a modell életében jelenleg az anyaság áll az első helyen. „A karrierem mindig csodálatos volt, de nem ez a legfontosabb az életemben. Nem érzek késztetést arra, hogy a szülés után azonnal visszamenjek dolgozni” – mondta a lapnak. A 27 éves modell állapotára való tekintettel egyre kevesebb szereplést vállal, de októberben azért még elutazott férjével a francia fővárosba, hogy kifutóra léphessen a Párizsi Divathéten.

A W magazin decemberi, családfókuszú számában nemcsak a várandós Miranda Kerr kapott helyet: Madonna lányával, Lourdesszel, Katherine Heigl családjával – köztük adoptált kislányával-, Jenna Jameson az ikreivel, Usher pedig a fiaival került be a lapba, amiben feltűnik még a Hennessy família, Darci Kistler balerina, valamint Jeff Koons képzőművész - Cicciolina exférje, és fiának apja -, Bella Freud divattervező, és Lee Daniels rendező is családjával.