A Villa Rosszkislánya, Anikó nemrég még állatimádó színésznőként szerepelt A királynő című műsorban, Erőszakból Diplomázott László pedig Bárdosi Sándorékat képezte ki a Cool TV A pokol hete reality show-ban.

A Való Világ beszavazott szereplői nem először mutatják meg magukat a kamerák előtt. A soron kívül bekerült Szépfiú, Jerzy annyira nekivetkőzött, hogy meleg oldalakon látható a farka.

"Jerzy csak szóló fotózást vállalt"

Olvasóinktól kaptunk egy linket, amelyen a Bámulatosan Jól Ápolt Jerzy látható a BelAmi ügynökség neve alatt futó képeken. Jerzy, azaz Marek Pietrak meleg oldalakon található meztelenül, van, hogy csak gatyából figyel a cerkája.  “Jerzy mondta, hogy vannak képek róla meleg oldalakon, tudtuk, hogy a BelAmi ügynökségnek dolgozott, és az interneten találni róla fotókat” – mondta Dobsi Adrienn, a Való Világ sajtósa. A BelAmi ügynökséget arról kérdeztük, fotózáson kívül mit vállalt még be Jerzy. "Jerzy csak szóló munkát, fotózást vállalt az ügynökségnek" – írta a Velvetnek az ügynökség vezetője.

VV Jerzy nem az egyetlen, akiről kiderül, ismerős lehet az arca valahonnan.

Cool Tv-n már látott arcok és statiszta is van a Villában

A  villalakók közt alig van olyan, akinek idegen a kamera. VV Olivér a Megawatt című zenei műsorban szerepelt a Viva TV-n, amúgy Angelina Jolie filmjében is szerepelt egy szerb katona dublőreként. VV Béci a Cool Tv-n lépett fel Youn G rapper néven, VV Laci a Cool Tv A pokol hete című valóság show-ban volt Bárdosi Sándorék kiképző tisztje Izraelben.

VV Anikó pár hónapja színészként dolgozott, mégis műkörmösként ment a Villába

A lányok sem médiaszüzek, VV Évát már a Bár 2.0-ban is mindenki utálta, VV Gigi leszbi-erotikus fétis filmekben és az Erotika Parádén szerepelt, ezek mellett még Győzikével is kavart. A Rosszkislány Anikó nemrég még egy színházi társulat tagja volt, imádta az állatokat, és szerepelt A királynő című műsorban – most furcsa mód műkörmösként került a villába. A tegnap beszavazott Bombanő Zsuzsi 2006-ban második helyezést ért el a Playmate választáson, szintén második lett az idei Miss Gogo Hungary versenyen. Ezek után meg sem lepődtünk azon, amikor egy olvasónk leveléből kiderült, egyes villalakók már régebbről ismerik egymást.

Gigi régebbről ismeri a Villa Bombanőjét, Zsuzsit

“Gigi elmesélte Anikónak és Zsófinak, hogy szerinte Zsuzsi hamarosan elővezeti életének sanyarú körülményeit "hogy lavórba fürdik,meg putri meg pottyantós véce közben meg fullos budai lakás..hagyjadd mááá,mirőőőbeszéééész".Később valóban visszaköszöntek Gigi jóslatai de igy legalább kiderült,hogy Gigi is ismeri Zsuzsit korábbról” – írta egyik olvasónk, aki részletes beszámolót küldött nekünk a tegnap éjszakai online adásról. "Egyszer kezdett bele egy sztoriba Jerzy, Évának akarta elmesélni Zsuzsi életét, vagyis kiderült, hogy Jerzy is ismeri korábbról Zsuzsit" – folytatja a Velvet olvasója.

Megkérdeztük a csatornát is, honnan ismerhették egymást a már beszavazott villalakók, honnan ez a belterjesség. “Gigi táncoslány, a Zsuzsi is táncolt, lehettek közös fellépéseik. A castingok során találkozhattak egymással, mentek orvosi vizsgálatra, a fotózáson vagy a filmforgatáson is találkozhattak” – nyilatkozta Dobsi Adrienn, a Való Világ 4 sajtósa.

A luxusbörtönbe zárt villalakókról sorra hullik le a lepel, továbbra is fenntartva a véletleneket – ilyen például VV Anikó esete, aki színészként dolgozott, most mégis műkörmösként került a Villába.